Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έγκλημα στις Μοίρες Ηρακλείου: Κινδύνευσαν παιδιά από τις σφαίρες του μεθυσμένου δράστη του φονικού

Νεκρός ένας 75χρονος άνδρας που είχε νοικιάσει μια γκαρσονιέρα στην εν διαστάσει σύζυγο του δράστη - Από θαύμα δεν υπήρξαν και άλλα θύ...

foniko-1

Νεκρός ένας 75χρονος άνδρας που είχε νοικιάσει μια γκαρσονιέρα στην εν διαστάσει σύζυγο του δράστη - Από θαύμα δεν υπήρξαν και άλλα θύματα - Ο 52χρονος διέφυγε μετά το μακελειό που προκάλεσε και τα ίχνη του δεν έχουν βρεθεί




Από θαύμα δεν υπήρξαν και άλλα θύματα, όταν ο μεθυσμένος 52χρονος ιδιοκτήτης ρακοκάζανου που παραμένει ασύλληπτος άδειασε τον γεμιστήρα του όπλου του σκοτώνοντας τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη του σπιτιού που νοίκιαζε η εν διαστάσει σύζυγός του στις Μοίρες του Δήμου Φαιστού, το βράδυ της Τετάρτης.

Τρία βλήματα από τους συνολικά δέκα πυροβολισμούς καρφώθηκαν στην πόρτα γειτονικού σπιτιού! Ευτυχώς, οι σφαίρες δεν διαπέρασαν την πόρτα, καθώς πίσω από αυτήν έπαιζαν ανυποψίαστα δυο ανήλικα αδελφάκια! Ωστόσο, ο άτυχος 75χρονος που προσπάθησε να ηρεμήσει τον πιστολέρο ο οποίος του ζητούσε εξηγήσεις επειδή νοίκιασε την γκαρσονιέρα στην σύζυγό του δέχθηκε μία σφαίρα και έπεσε νεκρός, μπροστά στα μάτια της 65χρονης συζύγου του.

Η γυναίκα, που τραυματίστηκε και αυτή από τα πυρά του δράστη, μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε σταθερή κατάσταση στην Ορθοπεδική κλινική με διαμπερές τραύμα και κάταγμα στον δεξί ώμο.

Ο 52χρονος διέφυγε μετά το μακελειό που προκάλεσε και τα ίχνη του δεν έχουν βρεθεί, παρά το ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές, καθώς δεν είναι γνωστό αν διέφυγε με κάποιο μέσο ή πεζός. Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενείς του προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του καλώντας τον στο κινητό του για να τον πείσουν να παραδοθεί, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν.

Η απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στις 9 το βράδυ της Τετάρτης όταν ο 52χρονος ο οποίος κατάγεται από τον Ζαρό και έχει ρακοκάζανο στις Μοίρες πήγε μεθυσμένος στο σπίτι του 75χρονου με σκοπό να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του. Μάλιστα, είχε προκαλέσει και παλιότερα προβλήματα σε βάρος της και οι καυγάδες τους ήταν γνωστοί στην ευρύτερη περιοχή. Όταν άνοιξε την πόρτα του ο ηλικιωμένος, διαπληκτίστηκαν επειδή είχε παραχωρήσει το μικρό διαμέρισμα στην γυναίκα του και δεν άργησε να γίνει το κακό.