Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αμερικανικά Chinook και Blackhawk προσγειώθηκαν εχθές στην Ρόδο...!!!

Τέσσερα ελικόπτερα Chinook και έξι Blackhawk προσγειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο αεροδρόμιο της Ρόδου, σημειώνοντας πως πρόκειται...


Τέσσερα ελικόπτερα Chinook και έξι Blackhawk προσγειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο αεροδρόμιο της Ρόδου, σημειώνοντας πως πρόκειται για τα ίδια που προσγειώθηκαν την Τρίτη στην Ελευσίνα. Όπως αναφέρεται, μετά τον ανεφοδιασμό τους θα πετάξουν για τις βάσεις της Μέσης Ανατολής.






Παράλληλα, ρεπορτάζ της Καθημερινής από το περασμένο Σάββατο και πριν από την έξαρση της έντασης και της επιχείρησης «Μάρτυρας Σολεϊμάνι» του Ιράν, αποκαλύπτει ευρύτερη κινητικότητα στον ελλαδικό χώρο, καθώς μετέδωσε πως στην 115 Πτέρυγα Μάχης προσγειώθηκαν τέσσερα ελικοφόρα τύπου «Οσπρεϊ» (CV-22B) και δύο μεταγωγικά C-130, προερχόμενα από το Μίλντενχολ της Αγγλίας, όπου εδρεύει η 352 Πτέρυγα της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων της αμερικανικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με τις «καλά πληροφορημένες πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, «τα έξι αεροσκάφη προορίζονται για επιχειρήσεις μεταφοράς Αμερικανών πολιτών ή αξιωματούχων από την ευρύτερη περιοχή του Ιράκ, σε περίπτωση που απαιτηθεί κάτι τέτοιο, μετά την επιδείνωση των αμερικανοϊρανικών σχέσεων, απότοκο της δολοφονίας Σουλεϊμανί, αλλά και της ενορχηστρωμένης απόπειρας εισβολής στην αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη».