Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σύμβουλος Ερντογάν: «Έρχεται μεγάλη κρίση στο Αιγαίο... Αν χάσουμε στη Λιβύη καταστραφήκαμε...»...!!

«Απασφάλισε» το δεξί χέρι του Ερντογάν Ιμπραχίμ Καραγιούλ Του Ανδρέα Μουντζουρούλια O γνωστός Τoύρκος δημοσιογράφος είναι ένας εκ τ...



«Απασφάλισε» το δεξί χέρι του Ερντογάν Ιμπραχίμ Καραγιούλ

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

O γνωστός Τoύρκος δημοσιογράφος είναι ένας εκ των στενότερων συνεργατών του Ρ. Τ Ερντογάν, καθώς όχι μόνο τον συνοδεύει σε όλα του τα ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά βρίσκεται συνεχώς στο... παλάτι του ''σουλτάνου''.




Ο Καραγιούλ σε ένα προκλητικό άρθρο, προειδοποιεί ότι έρχεται κρίση στο Αιγαίο και στην Α. Μεσόγειο, αλλά ταυτόχρονα αναφέρει, πως εάν δεν πετύχει η Τουρκία στην Λιβύη, τότε έρχεται η απόλυτη καταστροφή για την χώρα του.

Τα σημαντικότερα σημεία του άρθρου:

''Η ΕΕ και οι ΗΠΑ βοήθησαν την Ελλάδα. Η Αθήνα έχει εξοπλίσει όλα τα νησιά της. Έχουν τοποθετήσει πυραύλους, δημιουργούνται νέες αμερικανικές βάσεις''.

''Πρέπει όλοι να προετοιμαστούν. Μετά την κρίση που θα ξεσπάσει στο Αιγαίο, αυτή μετά θα μεταφερθεί στα Στενά.'' ''Η κρίση θα εξαπλωθεί μέχρι την Μ. Θάλασσα.''

'Όσοι αντιστέκονται εντός της Τουρκίας στην βοήθεια που στέλνουμε στην Λιβύη, θα αντισταθούν και σε αυτά που πρέπει να κάνουμε στο Αιγαίο. Εάν δεν κερδίσουμε στην Λιβύη, τα χάνουμε όλα. Αν δεν είμαστε στην Α. Μεσόγειο, δεν θα είμαστε στο Αιγαίο και στα Στενά.''

Προφανώς ο Καραγιούλ κατηγορεί την αντιπολίτευση που διαφωνεί με τα σχέδια Ερντογάν στην Λιβύη. Επίσης θέλει να πείσει την κοινωνία για το πόσο σημαντικό είναι το έργο με την νέα διώρυγα της Κωνσταντινούπολης.

Ο Ερντογάν τα δίνει όλα για όλα γι'αυτό το έργο, αλλά οι αντιδράσεις είναι σφοδρές εντός της χώρας.

Στο άρθρο πρέπει να προσέξουμε το εξής. Οι Τούρκοι ''καίγονται'' για την Λιβύη. Εάν τελικά δεν περάσουν τα σχέδιά τους, τότε θα αποκλειστούν από την Α. Μεσόγειο.

Για να μπλοκαριστεί όμως το πλάνο του Ερντογάν, θα πρέπει η Ελλάδα με την Αίγυπτο, το Ισραήλ και την Γαλλία που έχει συμφέροντα στην περιοχή, να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Άγκυρα.