Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παίρνει μορφή το νοσοκομείο-εξπρές στην Ουχάν - Δείτε πώς είναι το εργοτάξιο μετά από τρεις ημέρες

Πυρετώδεις είναι οι ρυθμοί κατασκευής του πρώτου νοσοκομείου για τους ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό, έξω από την Ουχάν, εν...


Πυρετώδεις είναι οι ρυθμοί κατασκευής του πρώτου νοσοκομείου για τους ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό, έξω από την Ουχάν, ενώ κατασκευάζεται και δεύτερο - Επίσπευση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση του πρώτου έργου ζήτησε ο πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ, ώστε να λειτουργήσει στις 3 Φεβρουαρίου - Εντείνεται η ανησυχία καθώς καταγράφηκε θάνατος από τον κοροναϊό και στο Πεκίνο
Σε απίστευτους ρυθμούς εργάζονται για τέταρτη ημέρα οι κινεζικές Αρχές, με στόχο την ανέγερση νοσοκομείων που θα φιλοξενήσουν ανθρώπους οι οποίοι έχουν προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό.




Το πρώτο νοσοκομείο, για το οποίο εργάζονται επί 24ωρης βάσης περί τους 1.000 εργάτες, κατασκευάζεται γύρω από ένα παραθεριστικό συγκρότημα και βρίσκεται στα περίχωρα της Ουχάν. Επιπλέον, θα διαθέτει περί τις 1.000 κλίνες, θα εκτείνεται σε 25.000 τετραγωνικά μέτρα και οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί στις 2 Φεβρουαρίου, για να ανοίξει τις πύλες του την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το νοσοκομείο δημιουργείται στα πρότυπα αντίστοιχου που είχε κατασκευαστεί στο Πεκίνο για το SARS μέσα σε διάστημα επτά ημερών.