Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ...!!! Τσαβούσογλου: «Υπάρχουν νησιά στο Αιγαίο που δεν έχει καθοριστεί η κυριαρχία τους ούτε στην Συνθήκη Λωζάνης»

Για ακόμη μία φορά, ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, προχώρησε σε δηλώσεις με επίκεντρο τα ελληνικά νησιά. ...


Για ακόμη μία φορά, ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, προχώρησε σε δηλώσεις με επίκεντρο τα ελληνικά νησιά.






Πιο συγκεκριμένα, ο Τσαβούσογλου, σε μια τηλεοπτική συνέντευξη 3 ωρών ανέφερε πως "υπάρχουν νησιά που δεν έχει καθοριστεί η κυριαρχία τους ούτε στην Συνθήκη Λωζάνης, ούτε στην συνθήκη Ειρήνης του 1948. Αυτός είναι ο λόγος που ζητάμε διερευνητικές επαφές για να λύσουμε τα ζητήματα αυτά. Για να μην συμβεί πάλι κάποια κρίση το Καρντακ (Ίμια)"

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Παράλληλα δήλωσε πως για να περάσει ο αγωγός Eastmed, δηλαδή ο αγωγός φυσικού αερίου που θα μεταφέρει το αέριο της Κύπρου και του Ισραήλ στην Ευρώπη, "πρέπει να πάρουν την άδεια την άδεια μας καθώς θα περάσει από την υφαλοκρηπίδα μας. Χωρίς την έγκριση της Τουρκίας δεν μπορεί να γίνει αυτό το έργο".