Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτοί οι τρείς έχουν τρελάνει την ΜΙΤ... ΞΕΦΥΓΑΝ πάλι από την τουρκική παγίδα οι ηγέτες των Κούρδων της τουρκοκρατίας...!

Η τριάδα ης ηγεσίας του κουρδικού ΡΚΚ, που μάχεται εδώ και τριάντα περίπου χρόνια το τουρκικό καθεστώς, δηλαδή οι Μουράτ Καραϊλάν, Τζεμίλ Μ...


Η τριάδα ης ηγεσίας του κουρδικού ΡΚΚ, που μάχεται εδώ και τριάντα περίπου χρόνια το τουρκικό καθεστώς, δηλαδή οι Μουράτ Καραϊλάν, Τζεμίλ Μπαΐκ και Μπαχόζ Ερντάλ ,πραγματικό όνομα Φεχμάν Χουσεΐν, (Murat Karayılan, Cemil Bayık, Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin), όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, Anadolu ajansı, για άλλη μια φορά ξέφυγαν από παγίδα που τους είχε στήσει η τουρκική ΜΙΤ για να τους συλλάβει.






Το κυνηγητό αυτών των τριών Κούρδων, που τα ονόματα τους έχουν γίνει θρύλος ανάμεσα στον κουρδικό πληθυσμό της Τουρκιάς και όχι μόνο, όπως σημειώνεται συνεχίζεται εδώ και χρόνια και κάθε φορά που οι Τούρκου νομίζουν ότι τους έχουν στο χέρι, αυτοί γίνονται καπνός, ενώ συνεχίζουν να χτυπάνε τις τουρκικές δυνάμεις μέσα στην ίδια την Τουρκία, ένας πόλεμος για τον οποίο τα ελληνόφωνα κανάλια tων τουρκικών σήριαλ δεν μας λένε τίποτα.

Η τελευταία επιχείρηση συλλήψεως των έγινε στην περιοχή Şengal, στα σύνορα Συρίας Ιράκ, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα καθώς οι Κούρδοι πολέμαρχοι είχαν πληροφορηθεί τις τουρκικές κινήσεις και είχαν ξεφύγει προ πολλού, αφήνοντας μπουκάλα την…περίφημη ΜΙΤ.www.nikosxeiladakis.gr