Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βαρύ πένθος για τον Ελληνόψυχο Κώστα Πρέκα... Έχασε και τον αδερφό του...

Ένα διπλό δράμα ζει ο Κώστας Πρέκας, καθώς μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης του αδερφής Νίκης, πριν από περίπου τρεις μήνες, τις ημέρες τω...

Βαρύ πένθος για τον Κώστα Πρέκα
Ένα διπλό δράμα ζει ο Κώστας Πρέκας, καθώς μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης του αδερφής Νίκης, πριν από περίπου τρεις μήνες, τις ημέρες των Χριστουγέννων έχασε και τον αδελφό του Γιώργο.




Ειδικότερα, ανήμερα των Χριστουγέννων το πρώτο τηλεφώνημα που δέχθηκε από την Καλαμάτα, όπου διέμενε ο αδελφός του δεν ήταν για καλό.

Σύμφωνα με την Espresso, ο γνωστός ηθοποιός ενημερώθηκε για τον θάνατο του αδελφού του από την μονάκριβη του ανιψιά. Ο Γιώργος Πρέκας, ο πιο μεγάλος από τα τρία αδέλφια της οικογένειας, είχε αφήσει την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

Το χτύπημα για τον ηθοποιό που μεσουρανούσε τη «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου ήταν μεγάλο. Μάλιστα, ενώ ο ίδιος ήθελε να παραστεί στην κηδεία του αδελφού στην Καλαμάτα, τελικά δεν το έκανε, καθώς δεν μπορούσε να το αντέξει.

Σύμφωνα με την Espresso, έμεινε στην Αθήνα και θρήνησε βουβά την απώλεια του, έχοντας στο πλάι του την αγαπημένη του, Μαίρη Βιντιάδου, να τον παρηγορεί.