Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΤΗΚΑΝ... Τούρκοι στρατιώτες και Ισλαμιστές μισθοφόροι από βόμβα στην Β. Συρία... Δεν προλάβαιναν να μαζεύουν πτώματα και τραυματίες τα ασθενοφόρα...

Τούρκοι στρατιώτες των δυνάμεων κατοχής και τρομοκράτες μισθοφόροι τους, σκοτώθηκαν από έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο κοντά στο χωριό Χαμ...



Τούρκοι στρατιώτες των δυνάμεων κατοχής και τρομοκράτες μισθοφόροι τους, σκοτώθηκαν από έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο κοντά στο χωριό Χαμάμαμ αλ Τουρκμάν στη βόρεια επαρχία της Ράκκα.




Τοπικές πηγές, σύμφωνα με το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της Συρίας, αναφέρουν ότι εξερράγη παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο, γεγονός που οδήγησε στο θάνατο αρκετούς στρατιώτες της Τουρκίας και μισθοφόρους τους, που ελέγχουν το χωριό.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τα ασθενοφόρα των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων μετέφεραν αρκετά σώματα νεκρών στρατιωτών αλλά και τραυματιών στην τουρκική επικράτεια.

Οι τουρκικές κατοχικές δυνάμεις και οι μισθοφόροι τους που είναι μέλη τρομοκρατικών ομάδων έχουν καταλάβει την περιοχή τον Οκτώβριο έπειτα από μεγάλο βομβαρδισμό που κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος των υποδομών των οικισμών.

Οι αντιστάσεις των κατοίκων της περιοχής είναι συνεχείς, σημειώνει το δημοσίευμα.


sana.sy
--
The Hellenic Information Team