Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Δε φεύγω χωρίς το παιδί μου» - Σπαραγμός για το δίχρονο αγγελούδι στη Χαλκιδική

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι γονείς του κοριτσιού στη Χαλκιδική που βρήκε τραγικό θάνατο όταν το πάτησε κατά λάθος ο πατέρας του με το αυ...


Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι γονείς του κοριτσιού στη Χαλκιδική που βρήκε τραγικό θάνατο όταν το πάτησε κατά λάθος ο πατέρας του με το αυτοκίνητο. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που έχει συμβεί.






Στην κηδεία του 2χρονου παιδιού εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδία. Μια ολόκληρη περιοχή θρηνεί. Άπαντες μιλούσαν για κακιά στιγμή που έκοψε το νήμα της ζωής στο αγγελούδι.

Μόλις έγινε το τραγικό συμβάν οι γονείς του άτυχου κοριτσιού προσπάθησαν να το σώσουν. Το μετέφεραν άμεσα στο κέντρο υγείας Κασσάνδρας με τους γιατρούς να προσπαθούν να το επαναφέρουν στη ζωή, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Οταν οι γιατροί ανακοίνωσαν στους γονείς ότι το παιδί τους έφυγε από τη ζωή οι σκηνές ήταν τραγικές.


«Μου λέτε ψέματα ότι είναι νεκρό. Δεν φεύγω χωρίς το παιδί μου», έλεγε με σπαραγμό ψυχής στους γιατρούς η μητέρα του κοριτσιού.
Η διευθύντρια του κέντρου Υγείας Κασσάνδρας έκανε λόγο για δραματικές στιγμές με τους άτυχους γονείς να είναι σε τραγική κατάσταση.


Ο πατέρας που αφαίρεσε κατά λάθος τη ζωή από την ίδια του την κόρη ήταν απαρηγόρητος. «Δεν κατάλαβα ότι το παιδί είχε βγει έξω από το σπίτι και είχε έρθει πίσω από το αυτοκίνητο. Δεν κατάλαβα τι έγινε», έλεγε.

Ο θάνατος του παιδιού σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν ακαριαίος. Στον πατέρα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.