Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φλώρινα: Έκρυβε χασίς, χάπια και άγνωστη ουσία στο σπίτι του

Η άγνωστη ουσία εστάλη για ανάλυση για να διαπιστωθεί η χημική της σύσταση Τα λιγοστά ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω σε έναν 44χρονο Έλληνα ...


Η άγνωστη ουσία εστάλη για ανάλυση για να διαπιστωθεί η χημική της σύσταση
Τα λιγοστά ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω σε έναν 44χρονο Έλληνα κατά τον τυπικό έλεγχο που του διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών στη Φλώρινα, οδήγησαν στην σύλληψή του και έγιναν αφορμή για έρευνα στην κατοικία του.

Εκεί, διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν απλός χρήστης καθώς βρέθηκαν κρυμμένες συσκευασίες με συνολικά 826,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αποξηραμένοι κλώνοι κάνναβης βάρους 98,9 γραμμαρίων, καθώς και 54 χάπια που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών αφού δεν διέθετε ιατρική συνταγή και δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την κατοχή τους.

Παράλληλα, βρέθηκε και μια λευκή ουσία βάρους 0,4 γραμμαρίου που εστάλη για ανάλυση για να διαπιστωθεί η χημική της σύσταση. Όλα τα πειστήρια κατασχέθηκαν και ο 44χρονος κάτοχός τους συνελήφθη για να οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.