Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ «ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ» ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ Η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού για την αποχώρηση Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι

Η βρετανική βασιλική οικογένεια αντέδρασε στην ανακοίνωση του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ τονίζοντας ότι «κατανοεί» τη βούληση του πρίγκιπα Χ...


Η βρετανική βασιλική οικογένεια αντέδρασε στην ανακοίνωση του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ τονίζοντας ότι «κατανοεί» τη βούληση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν να αποστασιοποιηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.




Ωστόσο, προειδοποίησε ότι αυτή η αποχώρηση είναι «περίπλοκη» και θα πάρει «χρόνο».

«Οι συζητήσεις με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ είναι σε πρώιμο στάδιο. Κατανοούμε την επιθυμία τους να ακολουθήσουν άλλο δρόμο, ωστόσο χρειάζεται χρόνος προκειμένου να διευθετηθούν περίπλοκα θέματα», αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα πάντως με την Daily Mail το παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι «απογοητευμένο» ενώ φουντώνουν οι ισχυρισμοί ότι το ζευγάρι Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, δεν είχε πει το παραμικρό στην Βασίλισσα Ελισάβετ για την απόφασή τους, την οποία ανακοίνωσαν μέσω social media και συγκεκριμένα στο Instagram.


Το παρασκήνιο της απόφασης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ
Για όσους όμως γνωρίζουν καλά, αυτή η κίνησή τους δεν είναι και τόσο απρόσμενη, μιας και τον τελευταίο καιρό υπήρχαν οι φήμες πως πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Μάλιστα, από τότε που η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι, η σχέση του Χάρι με τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, πέρασε κρίση. Εξάλλου άλλωστε, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν αποχωρήσει από το βασιλικό φιλανθρωπικό ίδρυμα του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν ήθελε να παίξει το παιχνίδι που «σκότωσε τη μητέρα του»
Στο ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι ο 35χρονος πρίγκιπας Χάρι φαινόταν και πάλι παγιδευμένος στον ρόλο του πρίγκιπα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα δεχτώ τον εκφοβισμό ώστε να παίξω το παιχνίδι που σκότωσε τη μητέρα μου».

Ο πρίγκιπας Χάρι ρωτήθηκε στο ντοκιμαντέρ και για την μητέρα του, την Λαίδη Νταϊάνα, λέγοντας πως κάθε φορά που βλέπει μπροστά του κάμερα, του γυρίζει τις εφιαλτικές μνήμες από τον θάνατό της, όταν την κυνηγούσε ένας παπαράτσι με το αυτοκίνητό για μια φωτογραφία.

Πλέον βιώνει κι αυτός το κυνηγητό των φωτογράφων και πρόσφατα είχε πει πως δεν θέλει η γυναίκα του, Μέγκαν Μαρκλ, να έχει την ίδια κατάληξη με την μητέρα του, τονίζοντας πως φοβάται.