Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Χάγη σημαίνει συνθηκολόγηση της Ελλάδας»... ΟΧΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ λέει ο Αντώνης Σαμαράς...!!

Χάγη σημαίνει εκ των προτέρων συνθηκολόγηση της Ελλάδας σε «συνυποσχετικό» που παρακάμπτει το Δίκαιο της Θάλασσας» υπογραμμίζει ο πρώην...


Χάγη σημαίνει εκ των προτέρων συνθηκολόγηση της Ελλάδας σε «συνυποσχετικό» που παρακάμπτει το Δίκαιο της Θάλασσας» υπογραμμίζει ο πρώην πρωθυπουργός σε συνέντευξή του




Κατηγορηματικό «Όχι» στην προσφυγή στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης λέει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Προσφυγή στη Χάγη σημαίνει εκ των προτέρων συνθηκολόγηση της Ελλάδας σε «συνυποσχετικό» που παρακάμπτει το Δίκαιο της Θάλασσας» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώτησε στην εφημερίδα «Φιλελευθερος» αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύει ο ενημερωτικός ιστότοπος liberal.gr.

O πρώην πρωθυπουργός σημειώνει ακόμα ότι μια τέτοια εξέλιξη υπό τις παρούσες συνθήκες δεν θα ανακόψει την επιθετικότητα της Τουρκίας.

Σε ότι αφορά τα εσωκομματικά σημειώνει με έμφαση ότι βοήθησε ενεργά για τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι στήριξε ενεργά την παράταξη στα δύσκολα και ότι δεν υπάρχουν «κακός λύκος» και «κοκκινοσκουφίτσες» στη ΝΔ. «Όσοι τους αναζητούν υπονομευουν την ενότητα της παράταξης» αναφέρει. Τέλος, επιβεβαιώνει ότι δεν θα είναι στην Ελλάδα την ημέρα της ψηφοφορίας για την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και επισημαίνει ότι θα αποστείλει επιστολή, στην οποία θα αναφέρει ότι «στηρίζει την πρόταση του κόμματός του»