Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το 71% των Αμερικανών πιστεύει ότι έρχεται πόλεμος με το Ιράν... Αλλά δεν ξέρουν που είναι στον χάρτη...!!!

Το 71% των Αμερικανών πιστεύει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι πιθανό να εμπλακούν σε πόλεμο με το Ιράν μέσα σε λίγα χρόνια . Σύμφωνα...


Το 71% των Αμερικανών πιστεύει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι πιθανό να εμπλακούν σε πόλεμο με το Ιράν μέσα σε λίγα χρόνια .

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Reuters / Ipos μετά την αμερικανική δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Σουλεϊμανί την περασμένη εβδομάδα, περίπου τα τρία τέταρτα του αμερικανικού λαού πιστεύουν ότι οι εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν θα μπορούσαν να μετατραπούν σε πόλεμο.




7 στους 10 υποστηρικτές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος που συμμετείχαν στην δημοσκόπηση πιστεύουν ότι ο πόλεμος ήταν εφικτός, ενώ το 77% των υποστηρικτών του Δημοκρατικού Κόμματος συμμερίζονται την ίδια άποψη.

17 % του αμερικανικού λαού δεν πιστεύουν στη πιθανότητα του πολέμου, ενώ μόνο το 5 % απάντησε πως η πιθανότητα του πολέμου «δεν είναι καθόλου δυνατή».

Το 53% των ερωτηθέντων αποδοκιμάζει την πολιτική του Προέδρου Ντόναλντ Τράμπ σε σχέση με το Ιράν.

Τέσσερις στους 10 δήλωσαν ότι το Ιράν αποτελεί μεγάλη απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ το 4% δήλωσε ότι δεν βλέπει το Ιράν ως απειλή.

Μόλις όμως το 23% κατάφεραν να δείξουν σωστά το Ιράν πάνω στον παγκόσμιο χάρτη.

Περίπου το 8% των Αμερικανών πέρασαν το Ιράν για το Ιράκ, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που νόμιζαν ότι το Ιράν βρίσκεται στην Ευρώπη, ανάμεσα σε χώρες όπως η Ρουμανία, η Ουκρανία, αλλά και η Ελλάδα.

Υπήρξαν κάποιοι που νόμιζαν η Τεχεράνη βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο (10) και άλλοι ότι βρίσκεται στην πατρίδα του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου, τη Ρωσία (29). Επιπλέον, τουλάχιστον 32 Αμερικανοί έχουν στο μυαλό τους ότι το Ιράν βρίσκεται στις ΗΠΑ, ενώ 40 υποστήριξαν ότι είναι χώρα της Λατινικής Αμερικής.