Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βάρη: Οι πρώτες εικόνες από τους 4 εκτελεστές... Μπούκαραν σε ταβέρνα και άνοιξαν πυρ σκοτώνοντας δυο άνδρες

Τις πρώτες εικόνες των 4 εκτελεστών που πυροβόλησαν και σκότωσαν τους δυο άντρες από το Μαυροβούνιο σε ταβέρνα στη Βάρη έφερε στη δημο...

Βάρη: Οι πρώτες εικόνες από τους 4 εκτελεστές

Τις πρώτες εικόνες των 4 εκτελεστών που πυροβόλησαν και σκότωσαν τους δυο άντρες από το Μαυροβούνιο σε ταβέρνα στη Βάρη έφερε στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.






Οι φωτογραφίες είναι από κάμερα ασφαλείας καταστήματος κοντά στην ταβέρνα και δείχνουν τους πιστολέρο πριν αλλά και μετά τη διπλή μαφιόζικη εκτέλεση.

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο, που παρουσιάζονται στο Open, διακρίνονται οι τέσσερις σωματώδεις άνδρες να βρίσκονται στην οδό Κεφαλληνίας. Με αργά βήματα κατευθύνονται προς την ταβέρνα όπου τρώνε αμέριμνα τα θύματα με τις οικογένειες τους.


Οι κινήσεις τους δείχνουν απολυτό επαγγελματισμό και προσήλωση στον στόχο τους. Φορούν στρατιωτικά παντελόνια και όλοι τους μαύρα κοντά μπουφάν ενώ έχουν και καπελά. Αδιαφορούν για το γεγονός ότι στο σημείο υπάρχουν κάμερες ασφαλείας που τους καταγράφουν.

Η ομάδα των τεσσάρων μέσα σε λίγο χρόνο καλύπτει την απόσταση και φτάνει στην ταβέρνα. Μπαίνουν μέσα και χωρίς να διστάσουν με 24 σφαίρες εκτελούν τους δυο καταζητούμενους της Ιντερπολ που συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα της Σερβίας.