Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγωνία για τον Ολυμπιονίκη Τάσο Μπουντούρη -Εισήχθη στη ΜΕΘ του 251 ΓΝΑ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (ΓΝΑ) διακομίστηκε ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Τάσος Μπουντούρης. ...

Ο Ολυμπιονίκης Τάσος Μπουντούρης

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (ΓΝΑ) διακομίστηκε ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Τάσος Μπουντούρης.




Ο Τάσος Μπουντούρης τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τη Δευτέρα, στην παραλιακή, στο ύψος του Συμμαχικού Νεκροταφείου στον Αλιμο. Ο 65χρονος Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας επέβαινε σε μοτοσικλέτα και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες προσπάθησε να αποφύγει ένα αυτοκίνητο.

Κατά τον ελιγμό του, ο Τάσος Μπουντούρης -που είχε και συνεπιβάτη στη μοτοσικλέτα- χτύπησε με ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο Νίκος Γέμελος, προπονητής του Ολυμπιονίκη της κολύμβησης Σπύρου γιαννιώτη.

Ο Τάσος Μπουντούρης δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα του

Κατά την πρόσκρουση, ο Τάσος Μπουντούρης τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο συνεπιβάτης του υπέστη πολύ ελαφρά τραύματα. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στα πλευρά και στο κρανίο.

Σήμερα το μεσημέρι, ο Τάσος Μπουντούρης διακομίστηκε στη ΜΕΘ του 251 ΓΝΑ, έχοντας στο πλευρό του τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και πλήθος συναθλητών του.

Ο Τάσος Μπουντούρης είναι τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πρωταθλητής Ευρώπης επί σειρά ετών και έχει συμμετάσχει σε επτά Ολυμπιακούς Αγώνες. Κορυφαία διάκριση ήταν η κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου στους αγώνες του 1980 στη Μόσχα με σκάφος τύπου Soling και πλήρωμα τους Τάσο Γαβρίλη και Αριστείδη Ραπανάκη.