Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΚΗ! Κακοποιούσε την κόρη του για 20 χρόνια και απέκτησε μαζί της 4 παιδιά

Μία ιστορία φρίκης βλέπει το φως της δημοσιότητας. Στη σύλληψη ενός πατέρα στην Αργεντινή ο οποίος κατηγορείται ότι για 20 χρόνια κακοποιού...


Μία ιστορία φρίκης βλέπει το φως της δημοσιότητας. Στη σύλληψη ενός πατέρα στην Αργεντινή ο οποίος κατηγορείται ότι για 20 χρόνια κακοποιούσε την ίδια του την κόρη του με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά ηλικίας σήμερα 11, 13, 17 και 19 ετών αντίστοιχα, προχώρησαν οι Αρχές.





Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 32χρονη κόρη του βρήκε το θάρρος να ενημερώσει τις αρχές για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του πατέρα της από την ηλικία των 9 ετών, σύμφωνα με την Daily Mail.

Τα παιδιά εντοπίστηκαν σε ένα σπίτι στην περιοχή Αρεκίτο στο Σάντα Φε με τις αρχές να το αποκαλούν το «Σπίτι της Φρίκης» χρησιμοποιώντας τον όρο που είχε για πρώτη φορά ακουστεί στην υπόθεση Josef Fritzl του Αυστριακού που κράτησε όμηρο για 24 χρόνια την κόρη του.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι στο οποίο βρέθηκαν τα τέσσερα παιδιά κατάσχεσαν δύο όπλα και εξετάζουν πλέον το σενάριο ο πατέρας της 32χρονης να τα χρησιμοποιούσε προκειμένου να εκφοβίζει την κόρη του και να την υποχρεώνει να υποκύπτει στις σεξουαλικές του ορέξεις.

Ο άντρας είναι χωρισμένος ενώ τα τεστ DNA θα δείξουν εάν είναι ο πατέρας των τεσσάρων παιδιών.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα,οι γείτονες είχαν καταλάβει ότι κάτι τρέχει στο συγκεκριμένο σπίτι και προσπάθησαν να ειδοποιήσουν τις Αρχές αλλά τους είχαν πει ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι εάν δεν υπάρξει επίσημη καταγγελία από το θύμα.

Πηγή: newsbeast.gr