Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Μόλις 17 χρονών ο λαθρομετενάστης οδηγός του οχήματος που μετέφερε μετανάστες και έκοψε άλλο Ι.Χ. στην μέση..!!

Δεκατρείς άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Σταυρο...

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Μόλις 17 χρονών ο οδηγός του οχήματος που μετέφερε μετανάστες

Δεκατρείς άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Σταυρούπολης, όταν όχημα που μετέφερε παράνομα δέκα μετανάστες συγκρούστηκε με σφοδρότητα με ΙΧ.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που μετέφερε παρανόμως τους μετανάστες -μόλις 17 ετών, σύμφωνα με την αστυνομία – εντοπίστηκε στην Εγνατία Οδό, αγνόησε τα πρώτα σήματα των αστυνομικών στις περιοχές της Καβάλας και της Δράμας, δεν συμμορφώθηκε εκ νέου σε σήματα να σταθμεύσει κι ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.




Με τρόπο που θυμίζει κινηματογραφική ταινία έφτασε στη Θεσσαλονίκη, όπου συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ, στη συμβολή της οδού Λαγκαδά με τη Λεωφορου Στρατού.

Τυχερός στάθηκε μέσα στην ατυχία του και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο, καθώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, παρότι το αυτοκίνητό του κόπηκε κυριολεκτικά στη μέση, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Στην Β' Προπαιδευτική Χειρουργική κλινική του Ιπποκρατείου νοσηλεύονται ο οδηγός του δεύτερου οχήματος και δύο ακόμη άτομα. «Ο οδηγός έχει άλγος στον θώρακα, η αξονική στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξε κάτι, θα επαναληφθεί αξονική τομογραφία. Άλλα δύο άτομα αγνώστων λοιπών στοιχείων φέρουν ελαφρές κακώσεις στο πρόσωπο, στο κεφάλι» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοικήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης Βασιλική Παπαχριστοδούλου.

Άλλα επτά άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» και, όπως ανέφερε η υπεύθυνη του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) στη Βόρεια Ελλάδα Τζίνα Λεπτοκαρίδου, «όλοι θα πάρουν αύριο εξιτήριο, κανείς δεν φέρει σοβαρά τραύματα».

Δύο υπήκοοι Συρίας, 17 και 23 χρόνων, συνελήφθησαν αμέσως μετά το τροχαίο, καθώς φέρονται ως διακινητές των επιβαινόντων από το Μπαγκλαντές. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου για τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αντίστασης, απείθειας και επικίνδυνων παρεμβάσεων στην οδική συγκοινωνία και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.