Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΧΑΛΙΦΑ...!!! Ο Χάφταρ στέλνει 13.000 μαχητές στην Τρίπολη για την τελική έφοδο...!!! ΤΣΑΚΙΣΜΑ τους ισλαμιστές και τους τούρκους...

Σήμερα το μεσημέρι όπως αναφέρουν πηγές του LNA, ένοπλοι του αντίπαλου στρατού του GNA που υπακούει στις διαταγές του αναγνωρισμένου από...


Σήμερα το μεσημέρι όπως αναφέρουν πηγές του LNA, ένοπλοι του αντίπαλου στρατού του GNA που υπακούει στις διαταγές του αναγνωρισμένου από τη Δύση, Φάγεζ αλ Σάρατζ, άνοιξαν πυρ εναντίον δυνάμεών του, στην περιοχή Ain-Zara, κοντά στην Τρίπολη.




Aπό την άλλη, ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) ανακοίνωσε με απανωτά tweet του ότι ετοιμάζει να ρίξει στα πεδία των μαχών άλλους 13.000 ετοιμόμαχους εθελεντές, τους οποίους ήδη εκπαιδεύει.

Πρόκειται για 9.000 εθελοντές από την Κυρηναϊκή οι οποίοι θα ολοκληρώσουν τις επόμενες ημέρες την εκπαίδευσή τους και θα μετακινηθούν προς την Τρίπολη. Ενώ άλλοι 4.000 εθελεντές από την πόλη Ταρούνα ήδη ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα εκπαίδευσής τους και θα μετακινηθούν στις πρώτες γραμμές του μετώπου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο LNA.

Ο Χ.Χάφταρ θέλει να προωθήσει τις δυνάμεις αυτές στην Τρίπολη πριν καταφέρει ο Ρ.Τ.Ερντογάν να φέρει στην χώρα επιπλέον 3.500 Τουρκμένους εμπειροπόλεμους τζιχαντιστές και να προλάβει ισχυροποίηση των δυνάμεων του GNA.

Γνωρίζει πως ότι είναι να συμβεί είναι τώρα γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά και για αυτόν αλλά και για τα ελληνικά συμφέροντα καθώς αν παραμείνει η κυβέρνηση Σάρατζ στην εξουσία τότε τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά περίπλοκα.