Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξεσπά ο πατέρας του νεκρού αγοριού μετά τις καταγγελίες για αμέλεια! «Δεν ξέρω ποιος μπορεί να το σκαρφίστηκε» - video

Ο πατέρας του μόλις 2,5 ετών αγοριού που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα σε ένα κρεβάτι, στο σπίτι της οικογένειας στο Ίλιον, μιλά στο newsit...

Ίλιον: Ξεσπά ο πατέρας του νεκρού αγοριού μετά τις καταγγελίες! video

Ο πατέρας του μόλις 2,5 ετών αγοριού που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα σε ένα κρεβάτι, στο σπίτι της οικογένειας στο Ίλιον, μιλά στο newsit.gr. Εξιστορεί τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ και ξεσπά μετά τα όσα ανέφερε το Χαμόγελο του Παιδιού για καταγγελίες που είχαν γίνει ανώνυμα. "Έχω και μια πρώην σύζυγο, κατάλαβες" λέει με νόημα. Τι ανέφερε νωρίτερα το Χαμόγελο του Παιδιού και όλο το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε τη χώρα.




“Εχθές Κυριακή κάναμε γενική καθαριότητα στο σπίτι, η μαμά του άνοιξε το κρεβάτι καθώς υπάρχει αποθηκευτικός χώρος από κάτω. Το μωρό μας ανακάλυψε την τρύπα αυτή και έπαιζε όλη την ημέρα, έμπαινε και έβγαινε και έπαιζε κρυφτό, ο μηχανισμός του κρεβατιού ήταν ανοιχτός, δεν υπήρχε κάποιος κίνδυνος” λέει ο πατέρας του 2,5 ετών αγοριού που έχασε με τόσο τραγικό τρόπο την ζωή του στο σπίτι της οικογένειας στο Ίλιον.

Για να συνεχίσει: “Το απόγευμα που τελείωσε με τις δουλειές η μαμά του, το άφησε 50 πόντους ανοιχτό καθώς χρειάζεται δύναμη για να κλείσει το κρεβάτι. Περίπου 8-9 η ώρα κοιμηθήκαμε όλοι μαζί στο σαλόνι, κάποια στιγμή ξύπνησε και πήγε στην κρεβατοκάμαρα, είδε το κρεβάτι μισάνοιχτο και προφανώς στην προσπάθεια του να βγει τράβηξε έναν ιμάντα που υπάρχει στην κατασκευή και έκλεισε το κρεβάτι. Στις 5 η ώρα ξύπνησε η σύζυγός μου και αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν δίπλα μας ο γιος μας, έτσι έψαξε όλο το σπίτι, είδε ότι ήταν κλειστό το κρεβάτι και το άνοιξε, βρήκε το παιδί νεκρό από κάτω”.

Συνεχίζοντας την εξιστόρηση του εφιαλτικού περιστατικό στο σπίτι στο Ίλιον, ο πατέρας του αγοριού ξεσπά απαντώντας και σε όσα αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού: “Ήρθε εδώ πέρα η πρόνοια, κάνανε έλεγχο και ήταν όλα σωστά. Έχω και μια πρώην σύζυγο, κατάλαβες... Δεν ξέρω τι λέει ο κάθε ένας… Ήρθε εδώ η πρόνοια, έκανε έλεγχο, δεν υπήρχε κανένα θέμα. Λες να υπάρχει πατέρας στην γη που να χάνει το παιδί του και στις 2-3 η ώρα να υπάρχει αμέλεια εφόσον κοιμάμαι; Υπάρχει ένας πρώην γάμος, δεν μπορώ να ξέρω ποιος σκαρφίστηκε αυτό και το έκανε, η διαδικασία έχει γίνει νομιμότατα, ήρθε η πρόνοια, είδε το σπίτι, είδε τα παιδάκια μου. Η απάντηση είναι εγγράφως στην πρόνοια και επίσημα“. https://www.newsit.gr