Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αντιδυτικό Ξεβράκωμα Ερντογάν και ΑΠΟΛΥΤΗ Διακαίωση «ΣΤΟΧΟΥ»...!!! ΒΟΜΒΑ: Η τουρκία ζήτησε από τους Ρώσους να μην αναγνωρίζονται από τους S-400 ως «φιλικά» τα ΝΑΤΟίκά αεροσκάφη...!!!

Προφανώς και οι τούρκοι έχουν καταλάβει ότι ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ, για τον οποίο ο 'Στόχος' επιμένει εδώ και πολλά ...


Προφανώς και οι τούρκοι έχουν καταλάβει ότι ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ, για τον οποίο ο 'Στόχος' επιμένει εδώ και πολλά πολλά χρόνια...




Πολλά συμπεράσματα εξήγαγε η τουρκική στρατιωτική ηγεσία μετά την πρόσφατη δοκιμή στην πράξη των ρωσικών συστημάτων S-400, τα οποία όπως αποκαλύπτεται για μία ακόμη φορά, αγοράστηκαν ως “αντίδοτο” σε πιθανή επίθεση της δύσης κατά του Ερντογάν και της κυβέρνησης του, αναφέρει ρωσικό ΜΜΕ με εξειδίκευση σε θέματα άμυνας.

Ο λόγος αφορά το σύστημα αναγνώρισης “φίλου -εχθρού” (IFF) στα ραντάρ των πυραύλων S-400, το οποίο δεν ικανοποιεί τον σουλτάνο Ερντογάν, διότι (άκουσον-άκουσον) αναγνωρίζει ως “φιλικά “ όλα τα νατοϊκά αεροσκάφη, κάτι το οποίο δεν επιθυμεί με τίποτα η τουρκική πλευρά.

Για να το πούμε πιο απλά, από την 'μάνα τους' οι S400 έχουν μια δικλείδα ασφαλείας για να μη γίνει κανα ατύχημα με ΝΑΤΟΪΚΆ αεροσκάφη και μετά τρέχουν, προφανώς και η δικλείδα ασφαλείας είναι σε συνεννόηση με τους Αμερικανούς και στα πλαίσια κάποιας συμφωνίας Ρωσιάς - ΗΠΑ και αυτήν την δικλείδα ασφαλείας οι τούρκοι θέλουν να την καταργήσουν.

Ο λόγος αφορά το γεγονός πλέον ότι οι ρωσικοί S-400 αφορούν “προσωπικό οπλικό σύστημα” του Ερντογάν και του καθεστώτος του, το οποίο φοβάται όπως φαίνεται σύμφωνα με ειδικούς, μόνο τα Ελληνικά, ισραηλινά και αμερικανικά αεροσκάφη, F-35, F-16 κλπ.

Προφανώς και οι τούρκοι έχουν καταλάβει ότι ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ, για τον οποίο ο 'Στόχος' επιμένει εδώ και πολλά πολλά χρόνια...

Στο εγγύς μέλλον, όλα τα συστήματα αναγνώρισης “φίλου -εχθρού” στα ραντάρ των S-400 θα αντικατασταθούν πλήρως από τουρκικά αντίστοιχα συστήματα.

«Η Τουρκία παρέλαβε από τη Ρωσία την πρώτη συστοιχία αντιεροπορικών συστημάτων πυραύλων S-400 Triumph (συστήματα αεράμυνας) με ρωσικό σύστημα αναγνώρισης στόχων στο ραντάρ (NRZ), το οποίο με εντολή του Τούρκου προέδρου θα αντικατασταθεί από ένα τουρκικό», αναφέρει το ρωσικό άρθρο.

Αμερικανικά ΜΜΕ σημειώνουν ότι το ρωσικό σύστημα NRH είναι συμβατό με τα πρότυπα του NATO (STANAG 4193) και τον icao, αλλά όχι με τον Τούρκο πρόεδρο και τις επιθυμίες του να διασφαλιστεί η ακεραιότητα του από πιθανή… επίθεση της δύσης κατά του ίδιου.