Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

MEGA: Το σχέδιο-ναυάγιο για πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά

Τι συμβαίνει με το νέο κανάλι… Το 2019 ήταν η χρονιά που ο Βαγγέλης Μαρινάκης τράβηξε το ενδιαφέρον όσο λίγα πρόσωπα στον κόσμο τ...


Τι συμβαίνει με το νέο κανάλι…






Το 2019 ήταν η χρονιά που ο Βαγγέλης Μαρινάκης τράβηξε το ενδιαφέρον όσο λίγα πρόσωπα στον κόσμο των media. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού κατάφερε, μάλιστα, πριν την εκπνοή του έτους να κατακτήσει την πολυπόθητη ταινιοθήκη και το σήμα του MEGA.

Έτσι, όλο το επιτελείο δουλεύει εδώ και ενάμιση μήνα με πυρετώδεις προετοιμασίες προκειμένου να βγει στον αέρα ένα νέο MEGA. Αν και αρχικά είχε προγραμματισθεί το όλο εγχείρημα να είναι έτοιμο την Πρωτοχρονιά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τα προβλήματα είναι αρκετά και η μάχη με το χρόνο φαίνεται κάπως άνιση. Το μεγαλύτερο κόλλημα είναι η έκδοση των δικαστικών αποφάσεων για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος στην Άλτερ Έγκο ΜΜΕ.

Η απόφαση θα πρέπει να καθαρογραφεί και να παραδοθεί στην ειδική διαχειρίστρια και με το συγκεκριμένο έγγραφο να παραδοθεί η ταινιοθήκη και τα σήματα του MEGA στην εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στη συνέχεια, θα πρέπει να υπάρξει η καμπάνια ενημέρωσης του κοινού για την επιστροφή του MEGA στις οθόνες.

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία πρώτης επίσημης του MEGA, με το πιθανότερο σενάριο να είναι μέσα στον Φλεβάρη.

Οι αλλαγές στα πρόσωπα
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι άνθρωποι του φαίνεται ότι δεν έχουν καταλήξει ούτε στα κεντρικά τους πρόσωπα. Μπορεί να συζητούν με πολλούς από τους τηλεαστέρες, ωστόσο οι αλλαγές καλά κρατούν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η Χριστίνα Λαμπίρη που ήταν από τις πρώτες παρουσιάστριες που βρίσκονταν σε επαφές και τελικά συμφώνησαν με τους ανθρώπους του Βαγγέλη Μαρινάκη για εκπομπή στο ONE TV και μετέπειτα στο MEGA. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, απολύθηκαν η αρχισυντάκτρια αλλά και δημοσιογράφοι από τη συντακτική ομάδα. Πηγές αναφέρουν ότι η εκπομπή μπήκε στον πάγο και έχει απομακρυνθεί και η Χριστίνα Λαμπίρη

Οι σίγουροι του νέου MEGA
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται ότι θα δώσει προτεραιότητα και έμφαση αρχικά στην ενημέρωση. Γι’ αυτό και οι μόνοι βέβαιοι είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος για καθημερινή πολιτική εκπομπή, αλλά και οι δύο κυρίες των δελτίων ειδήσεων. Δώρα Αναγνωστοπούλου και Ράνια Τζίμα για το κεντρικό και το μεσημβρινό, αντίστοιχα, έχουν «κλειδώσει» και δεν αναμένονται εκπλήξεις.