Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ...!!! Α/ΓΕΝ LNA: «Το Ελληνικό ΠΝ θα χτυπήσει τουρκικά πολεμικά εάν χρειαστεί!» – «Συνεργαζόμαστε πλέον με την Αθήνα»

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια_ Και ναι, η Ελλάδα έκανε το μεγάλο βήμα και συμμάχησε με το LNA. Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του φιλέλλη...



Του Ανδρέα Μουντζουρούλια_ Και ναι, η Ελλάδα έκανε το μεγάλο βήμα και συμμάχησε με το LNA. Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του φιλέλληνα Α/ΓΕΝ Faraj al-Mahdawi.

Νωρίτερα το Πενταπόσταγμα σας έδωσε ορισμένες πληροφορίες για το τι έχει συμφωνηθεί μεταξύ Ελλάδας και Χαφτάρ.




Ο Α/ΓΕΝ σε συνέντευξη που έδωσε σε Αραβικό ΜΜΕ, δήλωσε πως υπάρχει συνεργασία με την Ελλάδα και πως θα εμποδιστεί η διέλευση τουρκικών πλοίων ανάμεσα σε Κρήτη και Λιβύη.

Στη συνέχεια δήλωσε πως υπάρχει συντονισμός τις τελευταίες ώρες μεταξύ των δύο πλευρών, με το Ελληνικό ΠΝ από εδώ και στο εξής να παρακολουθεί κάθε κίνηση των Τούρκων στην περιοχή.

Μάλιστα έριξε και μία βόμβα. Είπε πως τα ελληνικά πολεμικά πλοία θα χτυπήσουν τουρκικά ερευνητικά, ή πολεμικά πλοία, εάν προσπαθήσουν να προσεγγίσουν τις ακτές της Λιβύης, καθώς οι Τούρκοι έχουν στόχο να παραδώσουν νέα όπλα στο GNA, αλλά και να μεταφέρουν μαχητές του ISIS!

Εν συνεχεία ο ναύαρχος δήλωσε πως το ΠΝ του LNA παρακολουθεί κάθε κίνηση στην περιοχή και πως θα εμποδιστεί με κάθε μέσο η παρουσία Τούρκων στη χώρα!

Πρόκειται για αποκαλυπτικές δηλώσεις, οι οποίες αλλάζουν πλέον τα δεδομένα.

Η χώρα μας όπως φαίνεται κινήθηκε παρασκηνιακά και επιτέλους προσέγγισε τον Χαφτάρ. Όλα συγκλίνουν στο ότι η Τουρκία πλέον θα χάσει το παιχνίδι στην περιοχή, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες!