Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο επεισόδιο μεταξύ Αφγανών στο hot spot του Κατσικά

Λίγες μέρες μετά την συμπλοκή και τον τραυματισμό τεσσάρων Αφγανών από έναν μεθυσμένο συμπατριώτη τους, ένα νέο αιματηρό επεισόδιο προκάλ...



Λίγες μέρες μετά την συμπλοκή και τον τραυματισμό τεσσάρων Αφγανών από έναν μεθυσμένο συμπατριώτη τους, ένα νέο αιματηρό επεισόδιο προκάλεσε αναστάτωση στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών στον Κατσικά Ιωαννίνων
Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τέσσερις Αφγανούς που διαμένουν στον καταυλισμό, οι οποίοι επιτέθηκαν σε έναν 25χρονο ομοεθνή τους με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στο πρόσωπο με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι. Αμέσως μετά, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται, καθώς τα στοιχεία τους είναι γνωστά στις αρχές.

Στις 9 Δεκεμβρίου ένας Αφγανός που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης συνεπλάκη με τέσσερις ομοεθνείς του και τους τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να διακομιστούν στο νοσοκομείο, όπου δύο παρέμειναν για νοσηλεία. Ο δράστης συνελήφθη το πρωί της επομένης, ενώ ακολούθησε ευρεία επιχείρηση της Αστυνομίας στο hot spot.

Κατά τις έρευνες που έγιναν στα καταλύματα κατασχέθηκαν ένας μπαλτάς, μια σπάθα τύπου «ματσέτα» και μικροποσότητες ναρκωτικών. Συνολικά, υποβλήθηκαν σε ελέγχους 53 αλλοδαποί και προσήχθησαν 11, από τους οποίους συνελήφθησαν οκτώ. Πέντε από αυτούς οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, δυο για κατοχή ναρκωτικών και ένας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.