Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θα φάνε ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ οι τούρκοι... Αυτός είναι ο ΕΠΟΠ Επιλοχίας Πρωταθλητής του Brazilian jiu jitsu

Του Ηλία Προύφα_ Το 2019, που σε λιγότερο από ένα μήνα μας αποχαιρετά, ήταν μία ακόμη χρονιά αθλητικής επιτυχίας, για τον ΕΠΟΠ Επιλοχία...

Ένας ΕΠΟΠ Επιλοχίας Πρωταθλητής του Brazilian jiu jitsu

Του Ηλία Προύφα_ Το 2019, που σε λιγότερο από ένα μήνα μας αποχαιρετά, ήταν μία ακόμη χρονιά αθλητικής επιτυχίας, για τον ΕΠΟΠ Επιλοχία του Στρατού Ξηράς, Δημήτριο Κώτσιο.




Στέλεχος του Μηχανικού, που υπηρετεί στην 23 ΤΘΤ Αλεξανδρούπολης, διαπρέπει στο χώρο της πολεμικής τέχνης Brazilian jiu jitsu, έχοντας στο ενεργητικό του σημαντικές διακρίσεις.

Συγκεκριμένα το 2017, κατέκτησε την 1η θέση στη διοργάνωση All Star Cup, ενώ το 2018, την 1η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Brazilian jiu jitsu, στο στιλ No-gi και την 1η θέση στο Κύπελλο Ελλάδος.

Φέτος το 2019, ακολούθησε η επιτυχία κατάκτησης, της 1ης θέσης στο Διεθνές τουρνουά Athens invitational tournament Brazilian jiu jitsu.

Να σημειώσουμε ότι σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες του Επιλοχία Δημήτρη Κώτσιου, έπαιξε ο προπονητής του στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας, Κώστας Βάβουρας. Συγχαρητήρια και στους δύο. Το 2020 με περισσότερες επιτυχίας!  kranosgr.blogspot.com