Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το κυνήγησαν Ελληνικά Μιράζ...!!! Τουρκικό ελικόπτερο μπήκε στην Ελλάδα όταν ο Ερντογάν ζητούσε «να πέσουν οι τόνοι»

Το επεισόδιο της διάσωσης του πληρώματος του «New Leo» είχε και αναχαίτιση τουρκικού ελικοπτέρου από ζεύγος ελληνικών Mirage 2000-5 την στ...

Τουρκικό ελικόπτερο μπήκε στην Ελλάδα όταν ο Ρ.Τ.Ερντογάν ζητούσε «να πέσουν οι τόνοι» - Αναχαιτίστηκε άμεσα

Το επεισόδιο της διάσωσης του πληρώματος του «New Leo» είχε και αναχαίτιση τουρκικού ελικοπτέρου από ζεύγος ελληνικών Mirage 2000-5 την στιγμή που ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν ζητούσε από τον Κ.Μητσοτάκη «να πέσουν οι τόνοι» όπως αποκάλυψε ο ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος.




Φυσικά οι Τούρκοι είναι «μανούλες» στην επιθετική διαπραγμάτευση. Μπαίνουν στο σπίτι σου και ταυτόχρονα σου ζητούν... «ψυχραιμία».

Χωρίς λόγο και αιτία, η τουρκική Ακτοφυλακή έστειλε χθες στο κέντρο του Αιγαίου σκάφος της για να εμπλακεί με το ζόρι στην επιχείρηση διάσωσης 14 ναυτικών από το φορτηγό πλοίο New Leo που είχε μείνει ακυβέρνητο!

Όλοι οι ναυτικοί διασώθηκαν από ελληνικά μέσα, αλλά η παρουσία των Τούρκων στην περιοχή είναι ένδειξη των προθέσεων τους.

Όμως το προχώρησαν κι άλλο. Μόλις οι τουρκικές Αρχές πληροφορήθηκαν, με τη γνωστή «χρονοκαθυστέρηση», ότι το φορτηγό πλοίο «Νew Leo» πλέει ακυβέρνητο ανατολικά της Σκύρου, απογείωσαν ελικόπτερο το οποίο χωρίς καν να καταθέσει σχέδιο πτήσης επιχείρησε να πετάξει δυτικά και να προσεγγίσει την περιοχή του ναυαγίου στην καρδιά του Αιγαίου.

Η πρόκληση όμως πήρε άμεση απάντηση από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Ήδη στον αέρα πετούσε ζεύγος ελληνικών μαχητικών Mirage 2000-5 τα οποία έσπευσαν δίπλα στο τουρκικό ελικόπτερο.