Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνελήφθη στην Τουρκία καρκινοπαθής κατηγορούμενη για «τρομοκρατία»

Μια γυναίκα από τη νότια Τουρκία, η Αϊσέ Οζντογάν (Ayşe Özdoğan) από την επαρχία της Αττάλειας, που υποβλήθηκε πριν ένα μήνα σε εγχείριση κα...

Συνελήφθη στην Τουρκία καρκινοπαθής κατηγορούμενη για «τρομοκρατία»
Μια γυναίκα από τη νότια Τουρκία, η Αϊσέ Οζντογάν (Ayşe Özdoğan) από την επαρχία της Αττάλειας, που υποβλήθηκε πριν ένα μήνα σε εγχείριση καρκίνου, συνελήφθη κατηγορούμενη για σχέσεις με το δίκτυο των «γκιουλενιστών».






Τη σύλληψη έκανε γνωστή στην κοινή γνώμη ο βουλευτής του φιλοκουρδικού σοσιαλιστικού κόμματος HDP Ομέρ Φαρούκ Γεργερλιόγλου (Ömer Faruk Gergerlioğlu) με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο βουλευτής κατήγγειλε ότι η γυναίκα συνελήφθη παρά ότι είναι καρκινοπαθής και σύντομα θα χρειαστεί και δεύτερη χειρουργική επέμβαση λόγω μετάστασης.

Οχτώ μήνες πριν συνελήφθη από τις τουρκικές Αρχές και ο σύζυγος της Αϊσέ Οζντογάν, με αποτέλεσμα το εξάχρονο παιδί τους να έχει μείνει δίχως τους γονείς του.

Από τις 15 Ιουλίου 2016, από την απόπειρα πραξικοπήματος δηλαδή, 130.000 αντικαθεστωτικοί έχασαν τις δουλειές τους στην Τουρκία και 600.000 έχουν ερευνηθεί από τις Αρχές κατηγορούμενοι για σχέσεις με την τρομοκρατία.