Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτοκίνητο «ρουκέτα» καρφώθηκε σε πυλώνα βενζινάδικου - Χαροπαλεύει ο συνοδηγός

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αγροτικό αυτοκίνητο και 2 επιβάτες σημειώθηκε το Σάββατο στις 17.00 το απόγευμα στο 3 χλμ Ιεράπετρας – Αγίου ...


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αγροτικό αυτοκίνητο και 2 επιβάτες σημειώθηκε το Σάββατο στις 17.00 το απόγευμα στο 3 χλμ Ιεράπετρας – Αγίου Νικολάου





Αγροτικό 4×4 που οδηγούσε ένας 45χρονος Αλβανός που δραστηριοποιείται χρόνια στην περιοχή και με συνοδηγό έναν ακόμα ομοεθνή του, καρφώθηκε κυριολεκτικά, σε ταμπέλα-πυλώνα βενδινάδικου, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να γίνει έως την μέση του, μια άμορφη μάζα και με τον συνοδηγό να είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Το αυτοκίνητο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κινούνταν στο ρεύμα για Αγιο Νικόλαο, όταν με μεγάλη ταχύτητα και για άγνωστο λόγο το αυτοκίνητο χτύπησε τον πυλώνα του βενζινάδικου με αποτέλεσμα και οι 2 επιβάτες, μη φορώντας ζώνες ασφάλειας, να πεταχτούν εξω από το αυτοκίνητο, τουλάχιστον 20 μέτρα μακρυά.Αγιο είχαν ο υπάλληλος του πρατηρίου καυσίμων και ένας οδηγός μοτοποδηλάτου οι οποίοι την στιγμή εκείνη ήταν 3 μόλις μέτρα από τον πυλώνα και έβαζαν αέρα στους τροχούς του μοτοποδηλάτου, αφού θραύσματα από την σύγκρουση έπεσαν πάνω τους χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Πρώτοι στο συμβάν έτρεξαν τοσο ο ιδιοκτητης οσο και οι υπάλληλοι του βενζινάδικου οι οποίοι βοήθησαν όσο μπορουσαν τους τραυματίες.


Σε λίγα λεπτά κλήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Οι τραυματισμένοι επιβάτες του αυτοκίνητου μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, με τον συνοδηγό του αυτοκίνητου να είναι σε κρίσιμη κατάσταση ενώ σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ο οδηγός, είναι σε καλύτερη κατάσταση.