Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγνωστοι επιτέθηκαν σε αμερικανική βάση στη βόρεια Συρία

Η στρατιωτική βάση που οι Αμερικανοί δημιούργησαν στη νοτιοανατολική Συρία με το πρόσχημα ότι προστατεύουν τις πετρελαιοπηγές από τρομο...


Η στρατιωτική βάση που οι Αμερικανοί δημιούργησαν στη νοτιοανατολική Συρία με το πρόσχημα ότι προστατεύουν τις πετρελαιοπηγές από τρομοκράτες, δέχθηκε την Παρασκευή επίθεση από μια ομάδα αγνώστων ατόμων.




Σύμφωνα με το συριακό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι Αλ Ιχμπαρίγια ( al-Ikhbariya TV), η επίθεση έγινε σε μια στιγμή κατά την οποία οι Αμερικανοί στρατιώτες ξεφόρτωναν φορτηγά με στρατιωτικό εξοπλισμό.

Ωστόσο, οι Αμερικανοί αντέδρασαν γρήγορα και ανταποκρίθηκαν στην επίθεση με το πυροβολικό και τη χρήση χειροβομβίδων αναισθητοποίησης.

Μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της σύγκρουσης για την επίθεση κατά της αμερικανικής βάσης. Ο στρατός των ΗΠΑ δεν έχει σχολιάσει ακόμη το περιστατικό.

Ορισμένοι εμπειρογνώμονες είναι της άποψης ότι το περιστατικό είναι εικονικό με σκοπό τη δικαιολόγηση από τους Αμερικανούς πρόσθετων στρατιωτικών δυνάμεων στην πετρελαϊκή περιοχή.

Σημερινές πληροφορίες αναφέρουν ότι αξιωματούχοι των ΗΠΑ δήλωσαν ότι θα αυξήσουν τη στρατιωτική παρουσία τους στις πετρελαιοπηγές της Συρίας.

pan.bg
--
The Hellenic Information Team