Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Ερντογάν με κύριο θέμα τη Λιβύη...Τι θα συζητήσουν οι δύο πρόεδροι

Για την κατάσταση στη Λιβύη θα συνομιλήσουν τηλεφωνικά τις επόμενες ημέρες οι Βλαντίμιρ Πούτιν και Ταγίπ Ερντογάν όπως ανακοίνωσε σήμ...

Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Ερντογάν με κύριο θέμα τη Λιβύη

Για την κατάσταση στη Λιβύη θα συνομιλήσουν τηλεφωνικά τις επόμενες ημέρες οι Βλαντίμιρ Πούτιν και Ταγίπ Ερντογάν όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο Ντμίτρι Πεσκόφ.




«Η Ρωσία βρίσκεται σε επαφή με όλες τις εμπόλεμες πλευρές στη Λιβύη και τάσσεται υπέρ μιας ειρηνικής επίλυσης στον πόλεμο που μαίνεται στη χώρα» είπε ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο ρωσικά ΜΜΕ.

«Τις ερχόμενες μέρες, αυτή η τηλεφωνική επικοινωνία θα πραγματοποιηθεί, και γίνονται προετοιμασίες», συμπλήρωσε ο Ρώσος αξιωματούχος.

Ο Τούρκος πρόεδρος είχε αναφέρει τη Δευτέρα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι θα συζητήσει με τον Ρώσο ομόλογό του την κατάσταση στη Λιβύη και εξέφρασε την πρόθεσή του να προσπαθήσει να τον πείσει να σταματήσει τη στήριξη που παρέχει στον ισχυρό άνδρα της ανατολικής Λιβύης Χαλίφα Χάφταρ.

«Η Ρωσία καλωσορίζει όλες τις πρωτοβουλίες που ενδέχεται να συμβάλουν στη διευθέτηση στη χώρα. Στην πραγματικότητα, η βάση της διευθέτησης αυτής έχει υπονομευθεί, σε μεγάλο βαθμό, λόγω γνωστών στρατιωτικών ενεργειών από ορισμένες γνωστές συμμαχίες», σημείωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.