Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το μυστικό για να μην χάσουμε ποτέ τις αποσκευές μας στο αεροδρόμιο

marieclaireΤο να χάσουμε τις αποσκευές μας στο αεροδρόμιο, ναι, σε κάποιους από εμάς έχει συμβεί και για άλλους αποτελεί απλά ένα από τα π...


marieclaireΤο να χάσουμε τις αποσκευές μας στο αεροδρόμιο, ναι, σε κάποιους από εμάς έχει συμβεί και για άλλους αποτελεί απλά ένα από τα πιο τρομακτικά σενάρια που εύχονται να μην γίνει ποτέ πραγματικότητα. Και για τις δύο κατηγορίες ανθρώπων -αν μπορούμε να το θέσουμε έτσι- ο φόβος του να χάσουμε τις αποσκευές μας μπορεί να μας κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας λίγο πριν την πτήση. Αν όμως δεν σου έχει συμβεί ποτέ, φαντάζεσαι, αλλά δεν μπορείς να κατανοήσεις στ’αλήθεια το μέγεθος της «απώλειας» .




Σύμφωνα με τους επιστήμονες από το International Currency exchange, τα έξοδα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε από τη στιγμή που χάνουμε την βαλίτσα κυμαίνονται στα 180 ευρώ τουλάχιστον. Η μελέτη έδειξε πως οι αερογραμμές βρίσκουν τις βαλίτσες σε περίπου 4 ημέρες. Ένα έξυπνο και πρακτικό τρικ για να μειώσουμε τις πιθανότητες μιας τέτοιας «απώλειας» είναι ο εξής: Φωτογραφίσουμε την ετικέτα με τα στοιχεία της αποσκευής όταν προμηθευόμαστε το δελτίο επιβίβασης, το boarding pass δηλαδή.