Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΧΑΦΤΑΡ... Πρόκληση από Τρίπολη: «Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω στην συμφωνία με την Τουρκία - Θα την τηρήσουμε μέχρι τέλους»!

Ήταν η σειρά του κυβερνητικού φιλότουρκου μορφώματος της Τρίπολης να προκαλέσει αυτή τη φορά και αυτό παρά την προειδοποίηση από την Α...

 Πρόκληση από Τρίπολη: «Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω στην συμφωνία με την Τουρκία - Θα την τηρήσουμε μέχρι τέλους»!

Ήταν η σειρά του κυβερνητικού φιλότουρκου μορφώματος της Τρίπολης να προκαλέσει αυτή τη φορά και αυτό παρά την προειδοποίηση από την Αθήνα με την απέλαση του εδώ πρεσβευτή της.




Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του κυβερνητικού μορφώματος, η Τρίπολη είναι απόλυτα αφοσιωμένη στην συνθήκη που υπέγραψε με την Τουρκία, αναφορικά με τα όρια της «ΑΟΖ», λέγοντας πως δεν πρόκειται να κάνουν πίσω.

Την ίδια ώρα όπως αναφέρεται η Τουρκία κατεβάζει νέα φορτία με όπλα για τους ισλαμιστές φιλότουρκους αντάρτες στα λιμάνια της Μισράτα και της Τρίπολης.

Το Ισραήλ εκπαιδεύει τις ειδικές δυνάμεις του Χαφτάρ!

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο αραβικής εφημερίδας, το Ισραήλ έχει αποστείλει στις περιοχές του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, ειδικούς συμβούλους οι οποίοι εκπαιδεύουν τις ειδικές δυνάμεις του στρατηγού Χαλίφα Χαφτάρ.

Έτσι, και σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Ισραήλ απαντά με δυναμικό τρόπο στην τουρκική παρουσία στη Λιβύη. Η Ελλάδα, παντελώς απούσα περιορίζεται σε ανέξοδες ανακοινώσεις.