Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Νέα Ζηλανδία: Τουλάχιστον πέντε νεκροί από την έκρηξη του ηφαιστείου

Τουλάχιστον πέντε είναι οι νεκροί από την έκρηξη του ηφαιστείου στο White Island νωρίτερα σήμερα. Σύμφωνα με νέα ενημέρωση των αρχών, 24 Αυ...

Έκρηξη ηφαιστείου στη Νέα Ζηλανδία με τουρίστες μέσα στον κρατήρα - Ένας νεκρός & 20 τραυματίες (φωτό, βίντεο)

Τουλάχιστον πέντε είναι οι νεκροί από την έκρηξη του ηφαιστείου στο White Island νωρίτερα σήμερα. Σύμφωνα με νέα ενημέρωση των αρχών, 24 Αυστραλοί είναι μεταξύ των 50 ανθρώπων που βρίσκονταν στο νησί τη στιγμή της έκρηξης.






Η αστυνομία ανέφερε ότι 23 άνθρωποι μεταφέρθηκαν ήδη από το νησί.

Μεγάλη έκρηξη ηφαιστείου έλαβε χώρα στο White Island, στη Νέα Ζηλανδία, τη στιγμή που, σύμφωνα με αναφορές και φωτογραφικό υλικό, στο σημείο βρίσκονταν ένα ή περισσότερα γκρουπ τουριστών.

Κλιμάκια διάσωσης έχουν ήδη σπεύσει στο σημείο, προκειμένου να αναζητήσουν τους τραυματισμένους τουρίστες, ο αριθμός των οποίων είναι πιθανόν να ξεπερνά τους 20. Αναφορές έκαναν λόγο για τουλάχιστον 100 επισκέπτες που ήταν στην περιοχή τη στιγμή της έκρηξης.

Κάμερα που κατέγραφε τη δραστηριότητα του ηφαιστείου, έδωσε εικόνα τη στιγμή της έκρηξης με τους τουρίστες να βρίσκονται μέσα στην καλδέρα. Το ρολόι στην περιοχή έδειχνε 13:15, ώρα κατά την οποία η τουριστική δραστηριότητα είναι αρκετά έντονη.