Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Άγκυρα αγοράζει και τρίτο πλωτό γεωτρύπανο...!!! Με αυτό θα τρυπήσει δίπλα στην Κρήτη...

Η Τουρκία προχωράει στις ενέργειές της για να αρπάξει την ελληνική υφαλοκρηπίδα εάν η Αθήνα της το επιτρέψει αγοράζοντας και τρίτο γεω...

Η Άγκυρα αγοράζει και τρίτο πλωτό γεωτρύπανο: Θα το χρειαστεί για την Κρήτη...

Η Τουρκία προχωράει στις ενέργειές της για να αρπάξει την ελληνική υφαλοκρηπίδα εάν η Αθήνα της το επιτρέψει αγοράζοντας και τρίτο γεωτρύπανο όπως αποκαλύπτει σήμερα η φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ».





Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Άγκυρα στρέφεται προς νορβηγικές εταιρείες από τις οποίες αγόρασε και τα πλωτά γεωτρύπανα Φατίχ και Γιαβούζ.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Γενί Σαφάκ», υπό τον τίτλο “Τρίτο γεωτρύπανο η νέα κίνηση”, η Τουρκία ετοιμάζεται για την αγορά νέου γεωτρύπανου ενώ ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει και κινήσεις για εκπαίδευση προσωπικού, σε εθνική βάση, που θα στελεχώσει το νέο πλωτό γεωτρύπανο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ακόμη ότι σχεδιάζεται εθνική παραγωγή υλικού για τα γεωτρύπανα ώστε η Τουρκία να μην εξαρτάται από το εξωτερικό.

Η ώρα της κρίσης πλησιάζει καθώς η Τουρκία ετοιμάζεται να στείλει ερευνητικό σκάφος νότια της Κρήτης αμέσως μετά την συμφωνία αρπαγής της ελληνικής υφαλοκρηπίδας που υπέγραψε με το καθεστώς της Τρίπολης στην Λιβύη.

Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο η Άγκυρα βιάστηκε να επικυρωθεί η συμφωνία άμεσα από την Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση και αμέσως μετά να την καταθέσει στα Ηνωμένα Έθνη το Σάββατο.

Η επόμενη κίνηση είναι η αποστολή ενός ερευνητικού σκάφους προς δημιουργία τετελεσμένων τα οποία αν τα επιτρέψει η ελληνική κυβέρνηση να δημιουργηθούν θα είναι υπόλογη έναντι του Ελληνισμού.

Μετά το τέλος των σεισμικών ερευνών ακολουθεί η αποστολή γεωτρύπανου και μετά από αυτό, εάν δεν έχει εμποδιστεί η Άγκυρα με κάθε τρόπο και μέσον, απλά η χώρα θα έχει παραδώσει την εθνική της κυριαρχία.

Σημειώνεται ότι συνεχίζονται οι παράνομες ενέργειες στην κυπριακή ΑΟΖ, στην οποία βρίσκονται δυο γεωτρύπανα και δυο ερευνητικά σκάφη.

Εν ολίγοις η Άγκυρα αμφισβητεί ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και καταφέρνει να ακυρώσει την εθνική κυριαρχία και των δύο ελληνικών κρατών ταυτόχρονα!

Δεν είναι τυχαίο ότι η Άγκυρα προχωράει στην αγορά 3ου γεωτρύπανου αμέσως μετά την συμφωνία με την Λιβύη.

Eίναι σαφές ότι το τρίτο γεωτρύπανο θα το χρησιμοποιήσει για την ελληνική υφαλοκρηπίδα εφόσον κι άν...