Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγριο φονικό στην Κρήτη: Πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα

Οικογενειακή τραγωδία τα ξημερώματα στο Ηράκλειο ​με μία νεαρή γυναίκα να δολοφονείται εν ψυχρώ από τον ίδιο της το σύζυγο. Φρικτό έγκ...


Οικογενειακή τραγωδία τα ξημερώματα στο Ηράκλειο ​με μία νεαρή γυναίκα να δολοφονείται εν ψυχρώ από τον ίδιο της το σύζυγο.




Φρικτό έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Ηράκλειο της Κρήτης, συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία.


Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, το φονικό έγινε περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα όταν στην περιοχή της Αλικαρνασσού ένας 54χρονος άνδρας σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, με την οποία είχε αποκτήσει ένα 4χρονο παιδάκι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας, υδραυλικός στο επάγγελμα και εισοδηματίας, έβγαλε κυνηγετική καραμπίνα, και με δύο σφαίρες έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης 33χρονης.Το ζευγάρι νωρίτερα διασκέδαζε σε ταβέρνα με φίλους και τίποτα δεν προμήνυε την τραγική κατάληξη. Επιστρέφοντας όμως στο σπίτι, ξεκίνησε ένας καυγάς, που αποδίδεται ενδεχομένως και σε ζήλεια από την πλευρά του άνδρα.

Αμέσως μετά τους μοιραίους πυροβολισμούς, ο άνδρας έφυγε από το σπίτι, ενώ κατόπιν διαπραγματεύσεων με την Αστυνομία, περίπου μία ώρα μετά παραδόθηκε.