Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ... Η Ε.Ε. καταδικάζει τη Συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης

Στο σχέδιο συμπερασμάτων της επερχόμενης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ συμπεριελήφθη ρητή αναφορά στο γεγονός ότι το μνημόνιο μεταξύ Τουρκίας κ...


Στο σχέδιο συμπερασμάτων της επερχόμενης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ συμπεριελήφθη ρητή αναφορά στο γεγονός ότι το μνημόνιο μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης δεν παράγει έννομα αποτελέσματα, έκανε γνωστό ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.




"Συζητήσαμε το σχέδιο συμπερασμάτων της επερχόμενης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα διενεργηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή. Στο σχέδιο αυτό συμπεριελήφθη ρητή αναφορά στο γεγονός ότι το μνημόνιο μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης δεν παράγει έννομα αποτελέσματα" ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του μετά το πέρας των εργασιών του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ στις Βρυξέλλες, ο κ. Βαρβιτσιώτης.

"Παρουσιάσαμε συνολικά την τουρκική συμπεριφορά- όλους τους τελευταίους μήνες- που προκαλεί ανασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή" επισήμανε και τόνισε πως η ξεκάθαρη θέση των εταίρων μας, για αλληλεγγύη στην Ελλάδα και την Κύπρο, αποτελεί μια ξεκάθαρη ευρωπαϊκή απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα.






Πηγή: ΑΜΠΕ