Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Σε κατάσταση Υστερίας και με χάπια ο Ερντογάν για την αναγνώρισης της γενοκτονία των Αρμενίων από τις ΗΠΑ...

Την άμεση και έντονη αντίδραση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκαλεί το ψήφισμα της αμερικανικής Γερουσίας για αναγνώριση της γενοκτονίας των Α...

Στα “κάγκελα” ο Ερντογάν με τις ΗΠΑ για την γενοκτονία των Αρμενίων!
Την άμεση και έντονη αντίδραση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκαλεί το ψήφισμα της αμερικανικής Γερουσίας για αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων.




Οι τελευταίες κινήσεις των ΗΠΑ, η έγκριση του νομοσχεδίου για την επιβολή κυρώσεων εις βάρος της Τουρκίας και η σημερινή επικύρωση από την αμερικανική Γερουσία του ψηφίσματος για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων, έχουν κάνει τον Ερντογάν… Τούρκο!

“Θέτουν σε κίνδυνο τις διμερείς σχέσεις”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας, Φαχρετίν Αλτούν.

«Το νομοσχέδιο κυρώσεων που ψηφίστηκε χθες στην Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας και το ψήφισμα της Αρμενίας που εγκρίθηκε σήμερα στην Γερουσία θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον των διμερών μας σχέσεων», τόνισε στο twitter ο Αλτούν.

«Οι κυρώσεις και οι απειλές δεν θα μας αποτρέψουν να προστατέψουμε τα συμφέροντα της εθνικής μας ασφαλείας», δήλωσε ο Τούρκος αξιωματούχος, τονίζοντας πως αυτά τα δύο ψηφίσματα της αμερικανικής Γερουσίας αποτελούν «ανεύθυνες και παράλογες ενέργειες».