Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ... Χίος: Η ΕΛΑΣ κατάφερε και έκανε τρεις συλλήψεις για τον χθεσινό πετροπόλεμο μεταξύ «αιτούντων»

Από το Αστυνομικό Τμήμα Χίου διενεργείται προανάκριση και σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία για έκνομες ενέργειες που διαπράχθηκα...

 Χίος: Η ΕΛΑΣ κατάφερε και έκανε τρεις συλλήψεις για τον χθεσινό πετροπόλεμο μεταξύ «αιτούντων»

Από το Αστυνομικό Τμήμα Χίου διενεργείται προανάκριση και σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία για έκνομες ενέργειες που διαπράχθηκαν εχθές σε «δομή»(sic) παραμονής αλλοδαπών στη Χίο.






Συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 31, 20 και 15 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται –κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της απείθειας και της απόπειρας πρόκλησης σωματικών βλαβών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες συμμετείχαν ενεργά σε βιαιοπραγίες, εκτοξεύοντας πέτρες και ξύλα κατά έτερων αλλοδαπών, ενώ κατά τον χρόνο των προαναφερόμενων περιστατικών, τραυματίστηκαν οκτώ (8) αλλοδαποί.

Βέβαια οι συλλήψεις είναι λίγο έως πολύ τυπικές, καθώς δεν πρόκειται να υπάρξει καμιά επίπτωση στους «συλληφθέντες». Απλώς θα αφεθούν ελεύθεροι με «περιοριστικούς» όρους, πριν μεταφερθούν στην ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση.