Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΙΣΧΟΣ...!! Αφγανός μετανάστης καταδικάστηκε σε μόλις δύο χρόνια για σεξουαλική κακοποίηση 5χρονης στη Γαλλία...!!!

Ένα δικαστήριο στη Γαλλία καταδίκασε έναν μετανάστη από το Αφγανιστάν σε μόλις δύο χρόνια φυλάκισης αφού τον έκρινε ένοχο για σεξουαλι...


Ένα δικαστήριο στη Γαλλία καταδίκασε έναν μετανάστη από το Αφγανιστάν σε μόλις δύο χρόνια φυλάκισης αφού τον έκρινε ένοχο για σεξουαλική κακοποίηση ενός πεντάχρονου κοριτσιού.




Κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας, ο Ayub Miakhel, ηλικίας 27 ετών, αρνήθηκε ότι είχε επιτεθεί σεξουαλικά στο παιδί τη νύχτα της 28ης Απριλίου 2018 στη γαλλική κοινότητα Avranches. Παρά την άρνησή του, τα αποδεικτικά στοιχεία που υποβλήθηκαν στο δικαστήριο της Coutances από την εισαγγελική αρχή ήταν αρκετά για τον δικαστή προκειμένου να βρει τον Miakhel ένοχο για σεξουαλική επίθεση, αναφέρει η Ouest France.

Η επίθεση έγινε στην κατοικία του Αφγανού, όπου εκείνη την εποχή ζούσαν μαζί με τρεις άλλους μετανάστες – δύο Αφγανούς και ένα Σουδανός υπήκοο. Η μητέρα του παιδιού κοιμόταν στο πάτωμα του διαμερίσματος όταν ξύπνησε και βρήκε την 5χρονη κόρη της στο ίδιο κρεβάτι με τον Αφγανό.

Το νεαρό κορίτσι έλεγε στη μητέρα της ότι ο άντρας την άγγιξε ακατάλληλα και προσπάθησε να πιάσει τα γεννητικά όργανα της. Στη συνέχεια, η μητέρα μετέφερε όσα έγιναν σχετικά με το περιστατικό σε γείτονες που επικοινώνησαν στη συνέχεια με την αστυνομία. Λίγο μετά, ο δράστης συνελήφθη.

Όταν η αστυνομία πήρε κατάθεση από το θύμα, τους είπε ότι ο αφγανός άνδρας έβαλε το χέρι του κάτω από τα εσώρουχά του πριν ζητήσει να αγγίξει το «σκληρό λουκάνικο» του.