Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκικά ΜΜΕ: Συνελήφθησαν 2 γκιουλενιστές στα σύνορα, προσπάθησαν να περάσουν στην Ελλάδα

Δύο ύποπτοι για σχέσεις με το FETO, του Φετουλάχ Γκιουλέν, συνελήφθησαν στα σύνορα της Τουρκίας με την Ελλάδα, ενώ προσπαθούσαν να περάσουν...

Τουρκικές σημαίες

Δύο ύποπτοι για σχέσεις με το FETO, του Φετουλάχ Γκιουλέν, συνελήφθησαν στα σύνορα της Τουρκίας με την Ελλάδα, ενώ προσπαθούσαν να περάσουν στη χώρα μας, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.







Οι δύο «γκιουλενιστές» συνελήφθησαν στην Αδριανούπολη. Τα ονόματά τους δεν έγιναν γνωστά, αλλά μαζί τους συνελήφθησαν στα σύνορα και τέσσερα άτομα που προσπάθησαν να τους βοηθήσουν να περάσουν από την Ελλάδα στην Τουρκία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

Ολοι οι συλληφθέντες είναι συγγενείς και μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο μετά τη σύλληψή τους. Στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε στον Ελληνα πρωθυπουργό ότι περιμένει τη στήριξη της Ελλάδας στο θέμα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας. Μάλιστα, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο Ερντογάν είπε ότι «μέλη του DHKP-C, PKK/YPG, FETÖ έρχονται σε εσάς και, σύμφωνα με τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από τις υπηρεσίες μας, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει καταφύγιό τους».