Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ... Μυτιλήνη: Έφτασαν τις 11 οι διαρρήξεις των ανηλίκων αλλοδαπών

Άλλες πέντε διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης προστέθηκαν στην δικογραφία με την οποία κατηγορούνται τέσσερις αλλοδαποί, ...

peripoliko_5

Άλλες πέντε διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης προστέθηκαν στην δικογραφία με την οποία κατηγορούνται τέσσερις αλλοδαποί, ένας 24χρονος και τρεις ανήλικοι, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 11 και ενώ η προανάκριση της Ασφαλείας συνεχίζεται.




Οι πρώτες κλοπές εξιχνιάστηκαν στις 19 Νοεμβρίου, όταν διαπιστώθηκε ότι οι αλλοδαποί είχαν τρυπώσει από ανασφάλιστο παράθυρο σε ένα σπίτι και είχαν διαρρήξει δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, από τα οποία είχαν κλέψει ένα φορητό υπολογιστή, ένα κινητό και γυαλιά ηλίου αξίας 650 ευρώ, διάφορα έγγραφα καθώς και 100 ευρώ. Από την έρευνα, προέκυψε ότι διέρρηξαν ένα ακόμη σταθμευμένο όχημα χωρίς κλέψουν κάτι, ενώ αποπειράθηκαν δύο φορές να εισβάλλουν σε ένα σπίτι χωρίς να το κατορθώσουν. Επιπρόσθετα, προκάλεσαν φθορές ύψους άνω των 1.800 ευρώ.

Τώρα, εξιχνιάστηκαν άλλες πέντε κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν το τελευταίο 20ήμερο σε ένα σπίτι από το οποίο έκλεψαν χρηματικό ποσό, δύο φορητούς υπολογιστές, ένα κόσμημα, ένα κινητό και διάφορα άλλα αντικείμενα, αλλά και σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα από τα οποία άρπαξαν ένα κασετόφωνο, δύο ζευγάρια γυαλιά ηλίου, μια χρυσή λίρα και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα, ενώ προκάλεσαν φθορές άνω των 300 ευρώ.