Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Πέφτουν κορμιά» στη Β. Συρία – SAA & Κούρδοι συνέντριψαν τις ΤΕΔ στην πόλη Ayn Issa

Συγκλονιστικές ειδήσεις έχουμε από την Βόρεια Συρία, την οποία κάποιοι “έβγαλαν” επίτηδες από το κάδρο των εξελίξεων, ενώ Σύροι και Κ...


Συγκλονιστικές ειδήσεις έχουμε από την Βόρεια Συρία, την οποία κάποιοι “έβγαλαν” επίτηδες από το κάδρο των εξελίξεων, ενώ Σύροι και Κούρδοι πολεμούν σώμα με σώμα με τους Τούρκους χωρίς σταματημό.




Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ΤΕΔ, οι οποίες δεν αποδέχονται την ολοκλήρωση της αποχώρησης των Κούρδων, εισέβαλαν στην πόλη Ayn Issa, απωθώντας δυνάμεις του SDF και Σύρους.

Στην συνέχεια o SAA και Κούρδοι επιτέθηκαν μαζικά και νίκησαν τις τουρκικές δυνάμεις, οι οποίες επανήλθαν με λυσσαλέες επιθέσεις εναντίον των Κούρδων γύρω από την Ayn Issa, αλλά απωθήθηκαν ξανά.


Οι Κούρδοι έχουν ανακαταλάβει στρατόπεδο στην Ayn Issa, αφού το είχαν χάσει νωρίτερα μέσα στην ημέρα ενώ οι επιθέτεις των Τούρκων συνεχίζονται.

Το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA , ανέφερε ότι οι τουρκικές κατοχικές δυνάμεις και οι μισθοφόροι τους ξεκίνησαν το Σάββατο μια σφοδρή επίθεση στην πόλη Ayn Issa στη βόρεια επαρχία Raqqa.