Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καιρός: Ισχυρές βροχές στην Αθήνα μετά το μεσημέρι - Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

Έντονες κατά τόπους βροχοπτώσεις εκδηλώθηκαν έως το πρωί της Δευτέρας, στη δυτική Ελλάδα και στη Πελοπόννησο, με τα φαινόμενα στο Βόρει...

vroxi-syntagma-maketa

Έντονες κατά τόπους βροχοπτώσεις εκδηλώθηκαν έως το πρωί της Δευτέρας, στη δυτική Ελλάδα και στη Πελοπόννησο, με τα φαινόμενα στο Βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στη Νότια Πελοπόννησο να συνοδεύονται από σποραδικές καταιγίδες.




Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται τα οκτώ μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης όπως αυτά καταγράφηκαν σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr έως τις 09:30 το πρωί της Δευτέρας.

Για το υπόλοιπο της ημέρας, σύμφωνα με το meteo.gr, αναμένεται περαιτέρω ένταση των φαινομένων από τα δυτικά, όπου θα εκδηλωθούν τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, και βαθμιαία επέκτασή τους σε πολλές περιοχές της χώρας.

Εκτός της Δυτικής Ελλάδας, αναμένεται να επηρεαστούν σημαντικά, η Πελοπόννησος, η Δυτική και Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το εσωτερικό της Θεσσαλίας, τα Δωδεκάνησα και προς το βράδυ οι Κυκλάδες.

Οι βροχές που εκδηλώνονται κατά περιόδους στην Αθήνα, είναι πολύ πιθανό να ενταθούν πρόσκαιρα από τις απογευματινές ώρες και να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες.