Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Φονικό στα Μέγαρα: Σωφρονιστικός υπάλληλος ο δράστης - Τους πυροβόλησε μπροστά στα παιδιά τους

Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στα Μέγαρα το βράδυ της Πέμπτης. Ειδικότερα, ένας σωφρονιστικός υπάλληλος πήγε σε σπίτι στ...


Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στα Μέγαρα το βράδυ της Πέμπτης.

Ειδικότερα, ένας σωφρονιστικός υπάλληλος πήγε σε σπίτι στη συμβολή των οδών Μελετίου Λουκά και Μυκηνών όπου πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο κουνιάδο του, ενώ τραυμάτισε σοβαρά την 43χρονη γυναίκα του.




Το θύμα κατά πληροφορίες, ήταν γιατρός στο επάγγελμα. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το έγκλημα τελέστηκε μπροστά στα μάτια των τριών παιδιών του 48χρονου και της 43χρονης.

Το ζευγάρι διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 48χρονου, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.


Οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα

Τους πυροβόλησε στα γεννητικά όργανα

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο δράστης έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τα θύματα στα γεννητικά όργανα. Το κίνητρο για την ανθρωποκτονία σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία είναι το γεγονός, ότι ο φερόμενος ως δράστης θεωρούσε τον 48χρονο υπεύθυνο για τον χωρισμό με την γυναίκα του.

Τέλος, σε εξέλιξη είναι το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του σωφρονιστικού υπαλλήλου.


Πηγή: iefimerida.gr