Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...!! «Ο Ερντογάν είχε ισχυρούς δεσμούς με τον Μπαγκντάντι» λέει το Κέντρο Κουρδικών Στρατηγικών Μελετών

Το Κέντρο Κουρδικών Στρατηγικών Μελετών αποκάλυψε ότι ο επικεφαλής του τουρκικού καθεστώτος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε ισχυρούς δεσμούς μ...


Το Κέντρο Κουρδικών Στρατηγικών Μελετών αποκάλυψε ότι ο επικεφαλής του τουρκικού καθεστώτος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε ισχυρούς δεσμούς με τον ηγέτη της τρομοκρατικής οργάνωσης ‘Ισλαμικό κράτος’, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι μέχρι το θάνατό του.




Το Κέντρο επεσήμανε σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε σήμερα τις μόνιμες επαφές μεταξύ του Αλ Μπαγκντάντι και του επικεφαλής της Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, επισημαίνοντας ότι ο Φιντάν και ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών και Ειδικών Επιχειρήσεων, συνταξιούχος συνταγματάρχης Κεμάλ Ασκίν Ταν, ήταν, υπό την καθοδήγηση του Ερντογάν, μέρος των μόνιμων επαφών με τον Μπαγκντάντι μέχρι τις τελευταίες ημέρες της παρουσίας του στο τουρκμενιστάνικο χωριό Παρίσα κοντά στα τουρκικά σύνορα.

Το Κέντρο επισημαίνει στην έκθεσή του τη μεγάλη υποστήριξη που παρείχε το τουρκικό καθεστώς στην τρομοκρατική οργάνωση «Daesh» από την αρχή της κρίσης στη Συρία.

Η μελέτη αναφέρει ότι η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών (MİT) που συνδέεται άμεσα με τον Ερντογάν, ερχόταν σε επαφή με τον Αλ Μπαγκντάντι και ήταν υπεύθυνη για την εκπαίδευση και τον σχεδιασμό των τρομοκρατικών οργανώσεων που υποστηρίζονται από αυτό το καθεστώς και για απαγωγές και δολοφονίες στη Συρία

Όπως σημειώνει το συριακό ειδησεογραφικό πρακτορείο Sana, o επικεφαλής του Δημοκρατικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Κεμάλ Κιλισντάρογλου δήλωσε ότι ο Ερντογάν ήταν ανέκαθεν στην υπηρεσία της Ουάσιγκτον στο πλαίσιο του έργου της Μεγάλης Μέσης Ανατολής και της υποστήριξης του ISIS.

Δεν την είδε ποτέ ως τρομοκρατική οργάνωση, ακόμη και μετά την εκτέλεση τρομοκρατικών ενεργειών στην Κωνσταντινούπολη, στην Άγκυρα και σε άλλες πόλεις που είχαν ως αποτέλεσμα πολλούς θανάτους Τούρκων πολιτών.

SANA
--
The Hellenic Information Team