Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιάννης Σπανός: Συγκλονίζει ο φίλος του που τον βρήκε νεκρό -«Τον είδα ξαπλωμένο στο κρεβάτι με τις πιτζάμες, σαν να κοιμόταναν...

Ο μουσικοσυνθέτης, που έφυγε από τη ζωή στα 85 του χρόνια, βρέθηκε από τον πολύ καλό του φίλο Βασίλη Σουσούνη. Ο Γιάννης Σπανός ζούσε μό...


Ο μουσικοσυνθέτης, που έφυγε από τη ζωή στα 85 του χρόνια, βρέθηκε από τον πολύ καλό του φίλο Βασίλη Σουσούνη. Ο Γιάννης Σπανός ζούσε μόνιμα στην περιοχή Αγιάννης, στο Κιάτο Κορινθίας. Η ανιψιά του, Σοφία, που βρισκόταν στην Αθήνα, τον έψαχνε αλλά δεν μπορούσε να τον βρει, γι’ αυτό και τηλεφώνησε στον καλό του φίλο για να τον εντοπίσει.




«Επικοινώνησε μαζί μου για να δει τι συμβαίνει. Αμέσως έτρεξα στο σπίτι του Γιάννη για να δω αν είναι καλά. Κρατούσα κλειδιά που μου είχε δώσει ο ίδιος, γιατί τον φρόντιζα εδώ στο Κιάτο όπου έμενε μόνιμα πλέον», είπε ο κ. Σουσούνης στην Espresso.
«Φώναξα δυο-τρεις φορές έξω από το σπίτι και όταν είδα ότι δεν απαντούσε, πήρα τα κλειδιά και άνοιξα. Φώναξα "Γιάννη, Γιάννη" και όπως πηγαίνω στην κρεβατοκάμαρα, τον είδα ξαπλωμένο στο κρεβάτι με τις πιτζάμες. Σαν να κοιμόταν. Κατάλαβα ότι ήταν νεκρός. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, ούτε είχε παραπονεθεί για κάτι», πρόσθεσε.

«Ο γιατρός μάς είπε πως ήταν νεκρός από το προηγούμενο βράδυ γιατί το σώμα του είχε ήδη παγώσει. Έφυγε το φιλαράκι μου», ανέφερε ο φίλος του Γιάννη Σπανού.

Η κηδεία του Γιάννη Σπανού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο Κιάτο. Η τραγουδίστρια Πέννυ Ξενάκη γνωστοποίησε ότι η κηδεία θα γίνει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.