Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο πιο αδύναμος κρίκος: Επικά «μαργαριτάρια» - Η Βοσνία έγινε... «Σνία» και η τσίτα αγαπημένη του Ταρζάν

«Το τερμάτισαν» δύο παίκτες στο επεισόδιο του Σαββάτου - Ο Παναγιώτης ο πρώτος παίκτης μετονόμασε τη Βοσνία σε «Σνία» και ο Ελευθέριος έκα...


«Το τερμάτισαν» δύο παίκτες στο επεισόδιο του Σαββάτου - Ο Παναγιώτης ο πρώτος παίκτης μετονόμασε τη Βοσνία σε «Σνία» και ο Ελευθέριος έκανε την τσίτα αγαπημένη του Ταρζάν
Μαργαριτάρια έχουμε ακούσει πολλά στο τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος» στον ΣΚΑΪ, δύο παίκτες του Σαββάτου, όμως, πραγματικά «το τερμάτισαν» με τον παρουσιαστή της εκπομπής Τάσο Τρύφωνος να αναφωνεί «κλαίω» στην πρώτη γκάφα και «πεθαίνω» στη δεύτερη.




Όλα αυτά έγιναν όταν ο Παναγιώτης ο πρώτος παίχτης μετονόμασε τη Βοσνία σε «Σνία» και ο Ελευθέριος έκανε την τσίτα αγαπημένη του Ταρζάν.

Ο Τάσος Τρύφωνος, λοιπόν, ρώτησε τον Παναγιώτη: «Ποιο είναι το δεύτερο συνθετικό του κράτους της Βοσνίας;». Αντί, λοιπόν, να εισπράξει την εύλογη απάντηση που δεν είναι άλλη από το «Ερζεγοβίνη», ακούστηκε το «Σνία».

Ο παρουσιαστής αρκέστηκε να πει: «Κλαίω!».

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο επόμενος παίκτης με το όνομα Ελευθέριος, έδωσε τη χαριστική βολή, καθώς όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η αγαπημένη του Ταρζάν, εκείνος απάντησε: «Τσίτα!».

Ο Τάσος Τρύφωνος είπε με στόμφο: «Πεθαίνω!» και... αποκάλυψε τη σωστή απάντηση, δηλαδή «Τζέιν».