Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με καμουφλαρισμένο βαν σε Ασθενοφόρο, θα «χτυπούσαν» σε κεντρικό σημείο της Αθήνας – Επίθεση με εκρηκτικά και καλάσνικοφ ετοίμαζε η «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

Τρόμο προκάλεσαν τα όπλα και τα εκρηκτικά που είχε η «Επαναστατική Αυτοάμυνα» στη γιάφκα στον Χολαργό. «Ευτυχώς προλάβαμε» το σχόλιο ...

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Θα γάζωναν αστυνομικούς μετά από έκρηξη – Πως θα γινόταν το χτύπημα

Τρόμο προκάλεσαν τα όπλα και τα εκρηκτικά που είχε η «Επαναστατική Αυτοάμυνα» στη γιάφκα στον Χολαργό. «Ευτυχώς προλάβαμε» το σχόλιο του επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής. Τρομοκρατική επίθεση, βράδυ, κατά αστυνομικού στόχου φέρονται να ετοίμαζαν τα μέλη της οργάνωσης. Είχαν στη γιάφκα φάρο και αυτοκόλλητα με τα οποία θα μετέτρεπαν βαν σε ασθενοφόρο.




Τρομοκρατική επίθεση μέσα στις επόμενες μέρες, ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου, φαίνεται πως ετοίμαζε η «Επαναστατική Αυτοάμυνα», σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των στελεχών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Το χτύπημα θα γινόταν νύχτα, σε αστυνομικό στόχο και θα ήταν συνδυαστικό, σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις μετά την εξάρθρωση της οργάνωσης. Η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής είναι ακόμη σε πλήρη εξέλιξη αλλά το οπλοστάσιο της οργάνωσης που βρέθηκε στη γιάφκα στον Χολαργό και κυρίως τα εκρηκτικά που βρέθηκαν, οδηγούν τους αστυνομικούς στο παραπάνω συμπέρασμα.

Η Αντιτρομοκρατική πιστεύει πως η «Επαναστατική Αυτοάμυνα» θα έκανε το χτύπημά της μέσα στις επόμενες μέρες, πριν από την Κυριακή όταν συμπληρώνονται 46 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Θα ήταν μια επίθεση συνδυαστική. Οι τρομοκράτες θα χρησιμοποιούσαν εκρηκτικό μηχανισμό και στη συνέχεια θα γάζωναν το στόχο τους με καλάσνικοφ, στα οποία θα είχαν βάλει ειδικό λέιζερ και διόπτρα νυχτός για να μπορούν πιο εύκολα να «δουν» τους στόχους τους.

Ανάμεσα στα ευρήματα στη γιάφκα του Χολαργού ήταν αυτοκόλλητα με τη λέξη «ασθενοφόρο» κι ένας φάρος. Φαίνεται, σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις των αρχών, πως τα μέλη της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» είχαν αποφασίσει να καμουφλάρουν βαν και να το μετατρέψουν σε «ασθενοφόρο», ώστε να φτάσουν στο σημείο της επίθεσης, σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, χωρίς να κινήσουν υποψίες.