Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Γεια σας, δεν πεθαίνω, αποκληρώνω τα παιδιά μου»! Ο Μαραντόνα διαψεύδει τις φήμες που διακινούσε η κόρη του στο ίνσταγκραμ ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο που «ανέβασε» στο Instagram ο θρυλικός άσος του ποδοσφαίρου Τις φήμες που τον ήθελαν να... πεθαίνει, διέψευσε ο Ντιέγκο Αρ...


Δείτε το βίντεο που «ανέβασε» στο Instagram ο θρυλικός άσος του ποδοσφαίρου
Τις φήμες που τον ήθελαν να... πεθαίνει, διέψευσε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, με ένα βίντεο που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.




O θρύλος του αργεντίνικου ποδοσφαίρου απάντησε μεταξύ άλλων στην κόρη του Τζιανίνα, η οποία είχε δημοσιεύσει νωρίτερα μια σειρά από «stories» στο Instagram, μέσα από τις οποίες έδειχνε την ανησυχία της για τον πατέρα της.

«Γεια σας, θέλω να σας πω ότι δεν πεθαίνω. Είμαι απασχολημένος γιατί εργάζομαι, πόνεσα πολύ για την ήττα από την Εστουντιάντες, αλλά δεν ξέρω τι θα ήθελε να πει η Τζιανίνα ή τι προσπαθούσε να ερμηνεύσει, δεν ξέρω» είπε ο Μαραντόνα.

«Ξέρω ότι τώρα, καθώς εγώ μεγαλώνω, τους απασχολεί περισσότερο τι θα τους αφήσω. Τους λέω ότι δεν θα τους αφήσω τίποτα, θα τα χαρίσω όλα. Όλα όσα κέρδισα στη ζωή μου θα τα κάνω δωρεές» κατέληξε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Y sigo esperando que me devuelvan todo lo que es mío.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diego Maradona (@maradona) στις