Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ στο Παρίσι ΔΗΘΕΝ ενάντια στην Ισλαμοφοβία...!!! Θα δείτε μόνο μαντήλες και ελάχιστους αριστερούς!... ΒΙΝΤΕΟ

Χιλιάδες άνθρωποι πραγματοποίησαν πορεία σήμερα στο Παρίσι για να καταδικάσουν την ισλαμοφοβία, μια κινητοποίηση που δίχασε την πολιτ...

21874866

Χιλιάδες άνθρωποι πραγματοποίησαν πορεία σήμερα στο Παρίσι για να καταδικάσουν την ισλαμοφοβία, μια κινητοποίηση που δίχασε την πολιτική τάξη της Γαλλίας.






Οι διοργανωτές γνωστοποίησαν ότι απηύθυναν κάλεσμα για τη διαδήλωση ως ένδειξη συμπαράστασης, δύο εβδομάδες μετά την επίθεση που διέπραξε ένας άνδρας με διασυνδέσεις με την ακροδεξιά, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον ενός τεμένους στην πόλη Μπαγιόν στη νοτιοδυτική Γαλλία, τραυματίζοντας δύο ηλικιωμένους.

Μέλη αριστερών κομμάτων έδωσαν το παρόν στην πορεία, ενώ άλλοι από τον κεντρώο χώρο δεν συμμετείχαν υποστηρίζοντας ότι η κινητοποίηση απειλεί την παράδοση της Γαλλίας ως κοσμικού κράτους, την ώρα που η ηγέτιδα της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν υποστήριζε ότι τη διαδήλωση οργάνωσαν ισλαμιστές.

21874784

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ