Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ... είναι και εγκληματίες...!!! Πήγαν τα ξημερώματα σε αυτό το χωριουδάκι στην Θεσσαλία αλλοδαπούς με συνοδεία ΜΑΤ...!!!

Αργά τη νυχτα έφτασε  στην Άνω Σωτηρίτσα Λάρισας ένα λεωφορείο με οικογένειες «προσφύγων» σε ξενοδοχείο της Άνω Σωτηρίτσας, με τη συνο...



Αργά τη νυχτα έφτασε  στην Άνω Σωτηρίτσα Λάρισας ένα λεωφορείο με οικογένειες «προσφύγων» σε ξενοδοχείο της Άνω Σωτηρίτσας, με τη συνοδεία διομοιρίας των ΜΑΤ.





Οι κάτοικοι της περιοχής, 15 ηλικιωμένοι δεν αντέδρασαν, ενώ οι δυνάμεις των ΜΑΤ παραμένουν γύρω από το χώρο του ξενωνα, περιφρουρώντας μήπως τυχόν και υπάρξουν αντιδράσεις.

Την ίδια ώρα ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας δήλωσε πως το πληροφορήθηκε σήμερα το πρωί χωρίς να έχει άλλη ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή υπάρχει εκτακτη συνεδριαση του δημοτικού συμβουλίου Αγιας για το θέμα του προσφυγικού.

Έφτασαν

Στην καταχώρησή του το ξενοδοχείο που θα φιλοξενηθούν αναφέρει:

Σ’ ένα χώρο άνετο και φιλόξενο στις πλαγιές του Κισσάβου, στα μέρη που περπάτησε ο Ποίαντας, ο πατέρας του βασιλιά Φιλοκτήτη, δημιουργήσαμε για σας τον ξενώνα «Ποίαντα».

Ο ξενώνας διαθέτει 12 διαμερίσματα 2 ή 4 ατόμων. Όλα τα διαμερίσματα περιλαμβάνουν υπνοδωμάτιο και σαλοκουζίνα και είναι πλήρως εξοπλισμένα με ψυγείο, κουζίνα, φούρνο μικροκυμάτων, τηλεόραση, κλιματισμό και θέρμανση. Επίσης, όλα τα διαμερίσματα έχουν θέα στο Αιγαίο. Ο ξενώνας διαθέτει αίθουσα, όπου μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας. Παράλληλα, μπορείτε να δροσιστείτε στην πισίνα του ξενώνα, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα. thessaliatv.gr